Çiçeği Burnunda Nişanlı Oğuzhan Koç Müjdeyi Verdi: Yeni Film Yolda!

Dün akşam sevgilisi Demet Özdemir ile nişanlanan Oğuzhan Koç, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yaz dönemine girilmesiyle birlikte konser koşuşturmalarının arttığını söyleyen Koç, şimdilerde bir proje üstünde daha çalıştığını dile getirdi. Ünlü oyuncu Yol Arkadaşım filmi serisinde herkes tarafından beğenilen oyunculuk kariyerine bir yeni isim daha eklemeye hazırlanıyor.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte konser hazırlıklarının arttığını dile getiren Koç, son derece yoğun bir tempoda olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı yaz sonunda yeniden kamera karşısına çıkacağını ve kendisini özleyenler için yeni bir sinema filmi ile döneceğini söyledi.

Film için yaz sonunda sete çıkacaklarını dile getiren Koç, şimdilerde sevgilisi Demet Özdemir ile evlilik hazırlıklarını sürdürüyor.

Buradan detaylara ulaşabilirsiniz👇🏻

Yaz Sonunda Düğünleri Olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Çifti Bugün Kız İsteme ve Nişan Töreni Yaptı

Düğüne dair henüz hiçbir şeyin netleşmediğini belirten Koç, "İkimizin de takvimi o kadar yoğun ki şu anda, net bir tarih henüz belirleyemedik. Ancak yakın zamanda tarihi belirler ve sizlerle de bu özel günü paylaşmış oluruz." dedi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Evliliğe Adım Adım: Demet Özdemir Çeyiz Alışverişinde!
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Düğün Hakkında Konuştu: ''Söyleyin Bize Nerede, Ne Zaman Evlenelim?''

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!