Çiçeği Burnunda Anne Yasemin Tatlıses İkizleri Ayel ile Emir'in Birbirinden Tatlı Hallerini Paylaştı

Geçtiğimiz ocak ayında ikiz oğullarını kucağına alan Yasemin Tatlıses yanlarından ayrılmadığı bebişleriyle birbirinden tatlı paylaşımlar yapmaya devam ediyor. İkizlerin yeni fotoğraf ve videolarıysa görenlerin gözlerinden kalpler çıkardı!

Bir dönem tarzı ve şarkılarıyla konuştuğumuz İdo Tatlıses, artık 2017 yılında gönlünü kaptırdığı Yasemin Şefkatli'yle olan evliliğiyle gündemde.

2021 yılında nikah masasına oturan Yasemin ve İdo Tatlıses çifti "güzel haberi biz de verelimm ikizler geliyorrr🧿" diyerek verdikleri bebek müjdesiyle tüm sevenlerini heyecanlandırmıştı.

Babalarına büyük bir jest yaparak bebeklerine İbrahim Ayel ile Sinan Emir isimlerini veren popüler çift 22 Ocak Pazartesi günü ikizlerini kucaklarına almıştı.

Bebeklerini dünyaya getiren Yasemin Tatlıses'e anneliğin çok yakıştığını da söylemeden geçmemek gerek. Ünlü güzel oğullarıyla olan eğlenceli anlarıyla sosyal medyayı kalplere boğmaya devam ediyor.

Hatta doktor kontrolüne giden ikilinin bebişlerinin yüzlerini de ilk defa görmüştük:

Yasemin ve İdo Tatlıses Çiftinin İkizleri Ayel ile Emir'in Yüzünü İlk Kez Görebildik

Oğullarıyla inanılmaz keyifli anlar geçirdiğine şahit olduğumuz Yasemin Tatlıses geçtiğimiz günlerde günaydın dansı yaptığı anlarla görenleri epey gülümsetmişti.

İdo Tatlıses ve bebişleriyle çok tatlı bir aile olan ünlü güzel yine sosyal medya paylaşımlarıyla gözlerimizden kocaman kalpler çıkardı adeta.

Oğullarından birinin kardeşinin ayağını ısırmaya çalıştığı bir kareyi "İkiz Sorunsalı" yazarken bizlerde de ekranı ısırma isteği uyandırdı.

Yasemin Tatlıses bir de bu karelerin üzerine takipçilerini tatlılığa boğmaya devam ederek yeni bir video yayınladı. İkizleriyle eğlenceli vakit geçiren çiçeği burnunda anne Yasemin'in o anları büyük beğeni topladı.

İlginizi Çekebilir

Gayrimeşru Çocuğu Olduğu İddia Edilmişti: Babalık Davası Açılan Hacı Sabancı Dosyasında Önemli Gelişme!
Polatgiller Dosyasıyla Yakından İlgilenen Gazeteci Murat Ağırel Kendisini Tehdit Edenlere Çok Sert Çıktı!
Yine Asaletini Konuşturdu: Dergi İçin Poz Veren Birce Akalay Ünlü Oyuncuyla Aynı Elbiseyi Giydi!

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti