CHP Yüksekova'ya Heyet Gönderiyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla, Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak başkanlığında bir heyet, inceleme için Yüksekova'ya gidecek.

CHP Hakkâri İl Başkanı Aytekmin Karahanlı başkanlığındaki 10 kişilik heyet Ankara'ya giderek, Yüksekova ilçesinde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların yönelik başlatılan operasyonlarla ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na rapor sundu. Bu rapor ve bir heyetin ilçede inceleme yapması talebi üzerine Kılıçdaroğlu, Yüksekova'ya bir heyet gitmesine karar verdi.

"Yüksekova ilçemizde kalan ve orada başka yerlerde göç eden ailelere de 3 tır dolusu gıda yardımında bulunulacak"

İl Başkanı Karahanlı, şunları söyledi:

'Sayın Genel Başkanımıza Yükeskova ilçesinde yaşananlarla ilgili bir heyetin gönderilmesi için görüşmeler yaptık. Sayın Genel Başkanımız bu teklifimizi yerinde görerek önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Çetin Osman Budak başkanlığında 10 kişilik bir heyetin Yüksekova ilçesine giderek burada bir takım inleme ve temaslarda bulunacaklarını bize iletti. Heyet Yüksekova ziyaretinin ardından Hakkâri Valisi ve kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla da bir dizi görüşmeler yapacak. Ayrıca Yüksekova ilçemizde kalan ve orada başka yerlerde göç eden ailelere de 3 tır dolusu gıda yardımında bulunulacak.'

DHA

Popüler İçerikler

Yurt Dışında Türk'e Benzetilmemekten Gurur Duyanların 'Eziklik Psikolojisi' Olduğunu Söyleyen Kullanıcı
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
10.04.2016

Ne için gönderiyor.Durun tahmin edeyim; Pkk'lı teröristlere zulum yapılıyor mu,onların hakkına gasp ediliyor mu diye gönderiyorlardır kesin.Chp bu her şey beklenir.Zaten bunlar,Ypg'yi teror orgutu gormuyorlar,devletini ingiliz meclisine şikayet ediyorlardı.

10.04.2016

akp vekillerde görmüyo cenazelerine KATILIYO,akp pkkya barış sürecinde AÇIK AÇIK OPERASYON YAPMAYIN DEMIŞ bunu cumhurbaşkanıda söledi zaten,ypg yakın zamana kadar terör örgütü saymayan akp tekliflerini kabul etmeyince hemen zaten bilinen şeyi kabul ettiler,asker 1200den fazla izin istemiş barış bozulur diye 100 küsürüne izin vermiş akp ve izin verilseydi bukadar güzelim askerimiz,polisimiz şehit düşmiycekti burda vatan millet sakarya diye gürlemeyin hemen akp yaptığı ortada pkka izin verdiler barış süreci diye bukadar şehidin kanı onlarında elimde

Bazı arkadaşlar değinmiş. Ülkemizi vatanımızı namusumuzu ve bütün değerlerimizi korumak için Şehid olan güvenlik güçlerine neden gitmiyorlar diye. Şehid yakınlarına veya cenazelerine gidince, hakarete uğruyor ve kovuluyorlar. O konuda KılıçTaroğlu'nun dili yandığı için artık siyaset yapabilmek için o gibi ortamlara gidemiyorlar. Artık terörist cenazeleri ve teröristlere hal hatır sormaya gidiyorlar. Bu haberlere raslamıyor olabilirsiniz. Çünkü Onedio o haberlere sansür uyguluyor.

10.04.2016

Onedio'dan başka siteye girmiyoruz sanki. Yavvv heeee heeeeeeeeeeeee

Yine "devlet halka(teröristler) zulüm ediyor" nidaları duyacağız haftalarca. Gidip markette kulaklarım için pamuk almalıyım. Terörist oylarını almak için böyle yalakalıklara gerek yok.!

TÜM YORUMLARI OKU (29)