CHP ve İYİ Parti Sedat Peker'in Sırlarının Peşine Düştü

Muhalefet, Sedat Peker'in seçime yaklaşırken açıklayacağı bilgilerin izini sürüyor. CHP, Sedat Peker'in elindeki dosyalara ulaşmak için avukatı ile iletişime geçti. İYİ Parti ise Birleşik Arap Emirlikleri ile temasa geçerek Peker üzerindeki tecritin kaldırılmasını talep etti.

Sedat Peker, BEA'nin uyguladığı tecrit nedeniyle Twitter ve Youtube'da paylaşım yapamıyor.

Halk TV'de CHP'nin, Sedat Peker dosyası ile ilgili attığı adım anlatıldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarının bazı bilgi ve belgeleri toplamak için Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın ile temasa geçtikleri belirtildi. CHP'nin Sedat Peker'in elindeki dosyaların peşine düştüğü kaydedildi.

İYİ Parti'nin, Birleşik Arap Emirlikleri ile iletişime geçip Sedat Peker'in üzerindeki tecritin kaldırılmasını istediği bildirildi. İYİ Parti, BAE'nin Sedat Peker'e uyguladığı tecritle ilgili girişimlerde bulundu.

Cemal Enginyurt ve Ümit Özdağ, daha önce Birleşik Arap Emirlikleri'ne Sedat Peker ile görüşmek için başvurdu. Enginyurt ve Özdağ'ın girişimleri sonuçsuz kaldı.

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın'dan mesaj

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın programa mesaj atarak şunları kaydetti: 

Bu çok memnuniyet verici bir olay. Ben müvekkilimin anlatacaklarını ben de bir vatandaş olarak çok merak ediyorum. Sadece İYİ Parti'nin girişimlerinin yeterli değil, tüm muhalif kesimlerinin girişimde bulunması gerekli 

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
21.12.2022

Kimse Sedat Peker'in yaktığı canları konuşmuyor, sütten çıkmış ak kaşık muamelesi yapıyor. Farkında mısınız bu adam mafya. CHP'nin bu adamdan az da olsa medet umması acizliktir. Doğruluk ve dürüstlükten ödün vermesidir. CHP dosyaların peşine düşmüşmüş. Bulsa ortaya çıkarsa ne olacak? Sanki ceza mı verecek ya da verdirecek? Günümüzde halkın mantığı ne yazık ki şu: o olay olmuş bitmiş banane... RTE dilinden söyleyeyim: "Eyyyy CHP git sen kendi işinine, kendi projelerine bak. Başkasının eksiklerini savcılar araştırsın."

21.12.2022

Yarın öbür gün Sedat Peker'in bu sefer CHP'ye saldırmayacağını kim söyleyebilir? Ya da "Eyy CHP seni ben iktidara getirdim." derse kim muhaliflerin gözünde tatminkar bir cevap verebilecek. SP gibi kişilerden uzak durmak bence en hayırlısı.

21.12.2022

Cemal Kalıkçı gibi bunu da kesmesin Araplar?

21.12.2022

bu adam konuşmadan ölmez umarım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ