‘CHP Türkiye'yi Savaşa Sokacak Her Kararın Karşısındadır’

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘CHP safını belirlesin’ sözüne yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'CHP, 1 Mart 2003 Tezkeresi’nde olduğu gibi, Türkiye’yi savaşa sokacak her kararın karşısındadır. Terör örgütü liderlerini ülkemize davet edenlere karşı, terörü toptan reddeden, pazarlık konusu yapmayan CHP’nin safı çok net bellidir. Safını belirlemesi gereken kişi; dış politikada Türkiye’nin değil de Erdoğan’ın çıkarlarını düşünen Davutoğlu’nun ta kendisidir' dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden Başbakan Davutoğlu’nun ‘CHP safını belirlesin’ sözlerine yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

'Davutoğlu, ‘CHP safını belirlesin’ demiş. CHP, 1 Mart 2003 Tezkeresi’nde olduğu gibi, Türkiye’yi savaşa sokacak her kararın karşısındadır.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Terör örgütü liderlerini ülkemize davet edenlere karşı, terörü toptan reddeden, pazarlık konusu yapmayan CHP’nin safı çok net bellidir. Safını belirlemesi gereken kişi; dış politikada Türkiye’nin değil de Erdoğan’ın çıkarlarını düşünen Davutoğlu’nun ta kendisidir. Kişisel hesap ve çıkarlarına göre siyaset yürütenlerin, CHP'nin savaş ve terör karşıtı duruşunu anlayamamalarını doğal karşılıyorum. Çıkar siyaseti yürüterek cihatçı çeteleri destekleyenler için, Suriyeli mültecilerin durumu bir trajedi değil sadece bir pazarlık konusudur.'

Twitter

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
YORUMLAR
14.02.2016

Bu adamı bu yüzden seviyorum :)

14.02.2016

Türkiye ve savaş mı dedin? senin m.vekilin Türkiye iran savaşsa iranı tutarım diyor sen hala bıdı bıdı yapıp sokakta gezebiliyorsun.

14.02.2016

http://www.dha.com.tr/chpli-eren-erdemden-iran-tweeti-aciklamasi_1094829.html Ama tabi siz AKP propaganda haberlerini okuyun hiç araştırmayın acaba bu gerçek mi yoksa dezenformasyon falan var mı diye ne gerek var di mi.

14.02.2016

Bu adamın konuştuklarıyla milletvekillerinin tutumları birbirini hiç tutmuyor.

14.02.2016

Parti içi demokrasi biraz fazla gelişmiş milletvekilleri birbirine tam zıt şeyler söyleyebiliyor ama yine de herkesin Tayyip ne düşünüyosa aynısını düşünmek zorunda olduğu AKP'den iyidir.

TÜM YORUMLARI OKU (10)