CHP Tezkereye 'Hayır' Diyecek

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, parti olarak TSK'nın Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon yetkisini iki yıl daha uzatan tezkereye 'hayır' oyu vereceklerini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon yetkisini 2 yıl daha uzatan tezkere, TBMM Genel Kurulu’nda oylanacak.

Oylamada CHP'nin tavrının ne olacağına ilişkin MYK toplantısının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, 'Türkiye’nin güvenliği, yeni bir göç dalgasıyla karşı karşıya kalma ihtimalimiz varken daha önceki eleştirilerimizle birlikte ama İdlib konusundaki ağır tarihi sorumluluğu gözeterek bir karar vereceğiz' ifadesini kullanmıştı.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
26.10.2021

"Türk çocuğu, artık Arap çölleri için kanını dökmeyecektir'' Mustafa Kemal Atatürk.Benim görüşüm bu.İdlib'e illa da gidilecekse çalıntı komando marşı söyleyen Tügva'cıları ya da muz yiyip Türklerle dalga geçen Suriyelileri gönderin savaşsınlar 😡

26.10.2021

Dış güçlerle kavga bittiğine göre sırada tezkere / sınır ötesi operasyon algısı var. 20 senedir döngü değişmedi. Siz oy vermezseniz ne değişecek kendileri at koşturuyor zaten istedikleri gibi.

26.10.2021

Abi o bölgeye tümden stratosfer'e kadar duvar öremiyor muyuz?

TÜM YORUMLARI OKU (4)