CHP Sözcüsü Öztrak: 'YKS'de Neden Bu Kadar Zor Soruldu? Katarlı Öğrencileri Doldurmak İçin mi?'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'YKS'de neden bu kadar zor sorular soruldu? Acaba boş kalacak kontenjanlara Katarlı öğrencileri doldurmak için mi bunu yaptınız?' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu.

'Koskoca memleketi Katar’ın üstüne yaptılar. Ülkemiz oldu Kataristan…' diyen Öztrak, 36 Katar savaş uçağının, 250 Katar askerinin 5 yıl süreyle Türkiye'de konuşlandırmaya hazırlanıldığını iddia ederek, Katar'a ait bu savaş uçakları ve askerlerinin kimi kimden koruyacağını sordu.

Hafta sonu üniversite sınavlarındaki soruların zor olduğunu duyduklarını da dile getiren Öztrak, 'Neden bu kadar zor sorular soruldu? Boş kalacak kontenjanlara Katarlı öğrencileri doldurmak için mi bunu yaptınız?' sorusunu yöneltti. 

Öztrak, 'En son yaptıkları protokol ortada tıp fakültesi ve tıpla ilgili pek çok bölüme Katarlı öğrencilerin girişinin önünü açıyor. 'Sadece askeri öğrencilerin değil, silahlı kuvvetlerin asker veya sivil öğrencileri' diyerek, Katarlı öğrencilere uçsuz bucaksız imkan tanıyor' dedi.

Katar, Türkiye'de sınavsız öğrenci okutacak iddiası hükümet temsilcileri tarafından yalanlanmıştı. 👇 İmzalanan protokolün askeri personeli kapsadığı açıklanmıştı...

Katar'la Askeri Protokol İmzalandı: Sivil Personelin Sınavsız Tıp Okuyabileceği İddiası Gündemde
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
28.06.2021

Bu CHP ve avanesi toplumu kendileri kadar salak zannederek devamlı kendi ayaklarına sıkıyorlar. T24'bile çıktı efendi gibi pardon hata yapmışız özür dileriz dedi ki ben şahsen takdir ettim , bu salakların hala toplumu kendi salaklık düzeyinde sanmaları cidden takdire şayan. Ha önceden saldıracak olan muhalifler , ben AKP yardakçısı değilim ama CHP'nin de bu kadar ahmakça söylemlerle pirim yapmaya çalışmasına da hem gülüyorum ama Türk toplumu açısından da üzülüyorum , bu ülke bu kadar kalitesiz bir muhalefete mahkum olmamalı.

28.06.2021

açıklamada tüm öğrenciler demiş olabilirler. haaa sadece askeriyeymiş tamam o zaman demek asıl ahmaklık. askeriye öğrencisi ya da sivil öğrenci fark var mı? bizim askeriyedekiler sınavsız mı giriyo? ya da sonrasında eczane açmak isterse yardım mı ediliyo? ya da ülke içinde biyerden bi yere giderken askeri taşıt ile bedava seyahat mi edebiliyo? kaldı ki elin katarlısının orduevinde ne işi var? sadece öğrenci de değil ailesi de girip ücretsiz konaklayabilecek. bu anlaşma tamamen saçmalık. bunu sadece sınav olarak görmeyip diğer maddeleri de dikkatlice okumanızı dilerim.

28.06.2021

Katar, gölge İngiltere'dir. 1. dünya savaşında alamadıklarını almaya çalışıyorlar ama yine babayı alırlar.

28.06.2021

şom ağızlı muhalefet

TÜM YORUMLARI OKU (13)