Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin pazar günü gerçekleştireceği olağanüstü kurultay ile ilgili olarak İbrahim Özkan aracılığıyla bir mesaj iletti.
İmamoğlu mesajında, 'Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte, milletimizin umudunu kaybetmeden geleceğe dair ümitvar bakışını korumasını temenni ediyorum' ifadelerini kullandı.
23 Mart'tan bu yana Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan İmamoğlu, danışmanı İbrahim Özkan aracılığıyla gönderdiği mesajında, 'Partimizin bu hafta birleştirici, kapsayıcı, bütünleştirici bir kurultay süreci ile milletimizin arzu ettiği geleceği hazırlayacak bir kurultay geçireceğinize olan inancım tamdır.' dedi.
Satın alınmış, kiralanmış ve sindirilmiş gizli tanıkların ifadeleri; mış…muş…sanki…galiba…herhalde…öyle söylüyorlar…mı acaba…duydum sanki öyle şeyler…benim de kulağıma geldi…ben de pek inanmadım ama çaycı Zeynep abla da duymuş…öyle hissediyorum…rüyamda da gördüm…gibi saçma sapan ifadelerle suçlamaları yemedik, yemeyeceğiz.
Artık seçimle gideceklerine inanmak saflıktır.
Adam 👍 adam 👍👍