Onedio Logo

CHP’nin Boykot Ettiği Markalardan Espressolab, Boykot Çağrısı Yaptığını İddia Ettiği Kişilere Dava Açıyor

Kapak Görseli

Ekrem İmamoğlu’nun diploma iptali ve sonrasına tutuklanmasıyla başlayan süreçte CHP’nin boykot listesine aldığı markaların başında gelen Espressolab, boykot çağrısı yaptığını iddia ettiği kişiler hakkında tazminat davası açmaya başladı. Bir sosyal medya kullanıcısı dava tebligatını paylaşarak “Espressolab bana 200 bin TL’lik maddi ve manevi tazminat davası açmış :D” ifadelerini kullandı. 

Espressolab, geçtiğimiz günlerde de CHP eski milletvekili Hüseyin Aygün hakkında dava açmıştı. Aygün davayı sosyal medya hesabından “Espressolab, 19 Mart sonrası sosyal medyada boykot çağrısı yaptığım için dava açtı. Tazminat istiyor” diyerek duyurmuştu.

CHP’nin boykot listesinde yer alan Espressolab, kendisi hakkında boykot çağrısı yapanlara tazminat davası açmaya başladı.

CHP’nin boykot listesinde yer alan Espressolab, kendisi hakkında boykot çağrısı yapanlara tazminat davası açmaya başladı. Görseli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 24 Mart’taki Saraçhane mitinginde bir boykot listesi açıklamıştı. Bu listenin en çok konuşulan ve en başta olan firması da kahveci Espressolab olmuştu. 

Sosyal medyada CHP’nin çağrısı sonrasında yapılan boykot çağrılarına Espressolab’ten karşı atak gelmeye başladı. Sosyal medyada bazı kullanıcılar, firmanın kendilerine boykot çağrısı sebebiyle tazminat davası açtığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Hüseyin Aygün de kendisine dava açıldığını duyurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Hüseyin Aygün de kendisine dava açıldığını duyurmuştu. Görseli

Eski CHP Milletvekili Hüseyin Aygün de boykota destek vererek paylaşım yaptı.Aygün’ün paylaşımı Espressolab’in talebiyle erişime engellendi. Boykot listesinde yer alan Espressolab, Aygün’e bir de tazminat davası açtı. Hüseyin Aygün açılan tazminat davasını “Espressolab, 19 Mart sonrası sosyal medyada boykot çağrısı yaptığım için dava açtı. Tazminat istiyor” diyerek duyurdu.

Sedat Peker Hakkında Bomba İddia: “Devlet Bahçeli ile İki Kere Telefonda Görüştü, Sedat Peker ile MHP Barıştı”
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Eskişehir’de 14 Yaşındaki Milli Sporcuyu Öldüresiye Döven Saldırganlar Yeniden Gözaltına Alındı
Eskişehir’de 14 Yaşındaki Milli Sporcuyu Öldüresiye Döven Saldırganlar Yeniden Gözaltına Alındı
Oğlunun Düğününde Fenalaştı: Kameralar İncelenince Eltisinin İçeceğe İlaç Kattığı Ortaya Çıktı
Oğlunun Düğününde Fenalaştı: Kameralar İncelenince Eltisinin İçeceğe İlaç Kattığı Ortaya Çıktı
Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Lisans Diploması İptal Edildi
Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Lisans Diploması İptal Edildi
YORUMLAR
09.05.2025

Işte bu yüzden İnşallah batarsiniz. Bunun adı artık "Hukuk üzerinden zorbalık yapmak"... Şunu istiyorlar, hiç birşey yazılmasın, çizilmesini, söylenmesin, tepki gösterilmesin. Bunun mimari da RTE'dir...

09.05.2025

RTE Boykot cagrilari You tube ta izlenebilir...Kendileri yapinca No Problem alim gücü azalmis ögrenci yaparsa suc....

09.05.2025

Bir işletme kendini nasıl yok edebilir adlı çalışma :) Sen böyle yaptıkça yok olmaya mahkumsun...

09.05.2025

İktidar medyası verileriyle gelirlerse havuz medyası da bu davadan nasibini alır mı acaba?

09.05.2025

Olm hani kimse boykot yapmiyordu ne agliyorsunuz o zaman

09.05.2025

Biz de onu anlamadık. :)

TÜM YORUMLARI OKU (80)