CHP'nin '20 Aralık'taki Kur Hareketliliği Araştırılsın' Teklifi AKP ve MHP Oylarıyla Reddedildi

20 Aralık günü yaşanan kur hareketliliğiyle ilgili CHP'nin sunduğu önergenin reddedildiğini duyuran CHP Sözcüsü Öztrak, '20 Aralık Finansal Kumpasının araştırılması için verdiğimiz önerge, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Milletimizin alın terini, emeğini, yılların üç beş kuruş birikimini 'köpük' görüp bir gecede hüpletenler; önce sandıkta millete, sonra hukuk önünde adalete hesabını verecek' dedi.

CHP’nin 20 Aralık günü yaşanan kur hareketliliğiyle ilgili TBMM Başkanlığı’na sunduğu önergesi, bugünkü TBMM Genel Kurulu’nda Cumhur İttifakı’nın oylarıyla reddedildi.

'Milletimizin alın terini, emeğini, yılların üç beş kuruş birikimini “köpük” görüp bir gecede hüpletenler'

Gelişmeyi duyuran CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “20 Aralık Finansal Kumpasının araştırılması için verdiğimiz önerge, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Milletimizin alın terini, emeğini, yılların üç beş kuruş birikimini “köpük” görüp bir gecede hüpletenler; önce sandıkta millete, sonra hukuk önünde adalete hesabını verecek” dedi.

CHP’nin sunduğu araştırma önergesinde son dönemde dövizdeki kur hareketliliği sürecinde yüklü miktarda alım-satım yapanların incelenmesi, bunlar arasında bakanlar ve Cumhurbaşkanı’na yakın isimlerin bulunup bulunmadığının araştırılması istenmişti.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
04.01.2022

Sözde dolar tokatlama tiyatrosunu AKP'nin yazıp yönettiğini biliyorduk ama teyit ettirmek de fena olmadı.

04.01.2022

zaten maksat teyit. öbür türlü birileri "avbi mu muhallefetğt de igtidagra çalışiyir agbi" falan diyor.

04.01.2022

Başkanlık koltuğunda ağzından çıkan her sözü yasa olan biri kanunları nasıl çiğnediğini bizleremi anlatıcak ki anlatılmasına gerek yok senaryo belli puzzle parçalarını birleştirmek yeterli

04.01.2022

Bu kur hareketliliginin araštîrîlmasînîn istegi neden reddedildi bu büyük bir ? soru išareti bu kur hareketlerinde her hangi bir farklîlîk yoksa bu kur hareketlerinin araštîrîlma istegi neden reddedildi bence bu kur hareketliligi araštîrîlmalî tabiki bu benim fikrim benim fikrime katîlmayanlar olabilir ama bu kur hareketliligi araštîrîlmalî

TÜM YORUMLARI OKU (13)