'CHP Müslümanlığı Savunmuyor, Kılıçdaroğlu Başa Gelirse Camileri Kapatır' Diyen Genç Tepki Çekti

Kısır Döngü isimli bir YouTube kanalının gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan bir genç, 'CHP tam olarak Müslümanlığı savunuyor' dedi.

O genç sözlerinin devamında ise, Kılıçdaroğlu'nu kastederek, 'O başa gelirse ben açılmak zorunda kalırım, camiler, Kur'an kursları kapatılır. Bu durumda Erdoğan daha iyi oluyor' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
21.03.2023

Bu zekaya sahip olmanız dahi büyük lüks..

21.03.2023

Bir mahalleye 10 tane cami yapıldı bunların zamanında. vakit namazlarında en az yarısı dolmayan cami yerine hastane,okul,yaşlı bakım evi yapılmalı.. hem boşuna imam ,müezzin maşı da ödenmemiş olur. bu ne be kardeşim koca koca camiler içinde insan yok ..camiden rahatsız olmuyorum doluyorsa ihtiyaç varsa 10 değil 100 tane olsun ama kimse kendini kandırmasın siyasal islamcılığın boku çıktı artık ..

22.03.2023

Oldukça yaşlı bir teyzenin bir cami yaptırma düşencesi varken bir doktor arkadaşım onu hastaneye çocuk yoğun bakım servisi yaptırmak için ikna ediyor. Bu hastaneye gelen bir çocuk, mecburen başka bir hastaneye gönderilirken yolda ölebiliyor veya kalıcı hasarlarla sakat kalabiliyor demişti. Tek bir çocuğun hayatı bile onlarca camiden daha değerli değil midir? Maalesef insanların aklına ilk gelen şey hep cami yaptırmak oluyor. Birilerinin onları bilinçlendirmesi gerek. Böyle bir ortamda, gençlerin bile chp camileri kapatacak düşüncesinin olduğu bir zamanda nasıl bilinçlendireceğiz orası net değil tabii:)

21.03.2023

Böyle düşünen zihniyet Allah rızası için ne olursunuz bi siktrn gidin bu ülkeden. Şöyle bir temizlensin ülke beyinsizlikten.

TÜM YORUMLARI OKU (60)