CHP Milletvekili Sera Kadıgil Partisinden İstifa Etti

CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil Sütlü partisinden istifa ettiğini duyurdu. Kadıgil “İnandığım değerleri açıkça ve yüksek sesle temsil etmek için Türkiye İşçi Partisi’ne katılıyorum” diye konuştu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Sera Kadıgil Sütlü'nün istifası sonrası CHP'nin meclisteki milletvekili sayısı 135' e düşerken Türkiye İşçi Partisi'nin 4'e yükselecek.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
25.06.2021

Atatürk'ün partisinden defolup gittiğin için teşekkür ederim darısı tüm solcuların başına..

Pasif Kullanıcı
25.06.2021

Cihangir İslam hakkında ne düşünüyorsun ?

Pasif Kullanıcı
25.06.2021

Farkında mısınız seçimler yaklaşıyoken ibreler yine AKP'ye doğru dönüyor :) İyi Parti'den ayrılan Ümit Özdağ da parti kuracağını açıkladı. İyi Partiden biraz oy götürebilir. CHP'den zaten 3 tane parti çıktı, Sarıgül'ü ayrı, Öztürk Yılmaz'ı ayrı, Muharrem İnce'si ayrı. Yine AKP kazanırsa şaşırmayın. Ondan sonra ben muhalefete çatınca iktidar yalakası oluyorum :) ulan iktidara ben çatamam ki çatmaya utanırım adam "sen kendi partine bi bak" dese. Muhalefet düzelmeden iktidar düzelmez. O kadar. İnsanlar iktidara gösterdiği tepkinin çeyreğini muhalefete gösterse herşey çok farklı olurdu. Adamlar resmen iktidara çalışıyor. Aynı sizin gibi.

25.06.2021

Milletvekillerinin 2 seçim arasında parti değiştirmesi yasaklanmalı. Eğer isim çok güçlü değilse insanlar bunları partilerinden dolayı seçiyor. Seçilirken bana soruyorsun ama kafana göre parti değiştiriyorsun. En kötü baktın parti seni yansıtmıyor bağımsız olursun

TÜM YORUMLARI OKU (23)