CHP Milletvekili Baha Ünlü, Elektrik Protestosuna Katılan Engelli Vatandaş İçin 'Şunu Alın Buradan' Dedi

Osmaniye'de elektrik protestosu gösterilerine katılan CHP Milletvekili Baka Ünlü'nün basın açıklaması için kamera karşısına geçtiği anlardaki sözleri gündem oldu. Ünlü o anlarda, yanına gelen engelli bir vatandaş için 'Ya şunu alın buradan' dedi.

İşte o anlar: 👇

“Basın açıklaması yapılacaktı. Millet İttifakı olarak toplandık. İlçe başkanları vardı. Ezan okunacaktı, Ezan okunmadan basın açıklamasının tamamlanmasını planlandı. Bu kardeşimize de ‘Paşa’ deriz, severiz. Geldi para istedi, sigara istedi, hepsi verildi. Ancak, ilçe başkanı konuşmasına başlamak için, onun gruptan ayrılmasını bekleyince, ben de böyle bir şey söyledim. Hakaret etmedim.”

Videoyu çekip paylaşıma sokan medyanın da AKP yandaşı olduğunu öne süren CHP Milletvekili Baha Ünlü, şöyle devam etti:

“Sosyal medyada troller saldırdı. Bunu abarttılar hakaret içeren hiçbir şey söylemedim. Ben ailesine gittim ailesi üzülmüştür diye… Ailesi hakaret olarak algılamadığını söyledi. Evine uğradım, özür diledim ailesinden.”

Kaynak: Oda Tv

Popüler İçerikler

Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Ünlü Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Yaşamını Yitirdi
YORUMLAR
21.02.2022

kameralar varken herkesin gözü önünde bile böyleyse, normalde kim bilir nasıldır şerefsiz herif. tekme tokat atılmalı partiden.

haberi bi oku .

21.02.2022

Medet umduğumuz adamlara bak.Hepiniz aynısınız

21.02.2022

CHP'den hiç ama hiç umudum yok hele samimiyetine hiç inanmıyorum. aklımda İmamoğlunun sürekli kameralara hönkürmesi mevcut , bağdaştırmaktan uzak nefret siyaseti güdüyorlar , keza bizde işe yarayan bu . Siyaseti anlamışlar . Harun gelip karun olacaklar ,Ah benim canım ülkem ...

TÜM YORUMLARI OKU (11)