CHP Meydanlara İndi: OHAL'in 7. Kez Uzatılması Tüm Türkiye'de Oturarak Protesto Edildi

CHP, OHAL'in 7. kez uzatılmasına karşın yurt genelinde düzenlediği oturma eylemleriyle tepkisini gösterdi. Protestolara CHP'li milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra partililer de destek verdi. Objektiflere yansıyan kareleri derledik...

İstanbul / Taksim

CHP'lilerin Taksim meydanında oturma eylemi ve basın açıklaması yapmasına polis izin vermedi. Taksim Cumhuriyet Anıtı ve çevresi polis bariyerleriyle ve TOMA'larla kapatıldı. Bunun üzerine CHP'liler ile polis, eylemin İstiklal Caddesi girişindeki Fransa Başkonsolosluğu önünde yapılması için anlaştı. 

Ankara

Antalya

Muğla

Kahramanmaraş

Tokat

Eskişehir

Kastamonu

Şanlıurfa

Samsun

Karaman

Kayseri

Rize

Bursa

Trabzon

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
16.04.2018

Anca oturun zaten.Aman bir boka yararsınız falan.Hiç başka şeyler yapmayın.Sadece oturun.

mesela ne yapılabilir söyler misin lütfen

Yorumlara baktım kusura bakmayın ama her haltta kendinizi yemeye bayılıyorsunuz değil mi? Biriniz ak desin, diğeriniz hemen kara diyor. Kutuplaşmaya, ayrışmaya alıştırmışlar sizi. Siyasetçilere kendinizi o kadar çok kaptırıyorsunuz ki; onların bitmek bilmeyen koltuk sevdası, ülkemizi yok ederken biz birbirimizi kırdırılıyoruz. Şu at gözlüklerinizi çıkarın da görün artık. Siyasette dini nasıl meze yaptılarsa, bizi de yaptılar.

16.04.2018

OHAL'e karşı seçim propagandası yap sonra OHAL ilân et, üstüne yedinci defa uzat. Pisliğini örtecek it sürüsü bir medya ordusu olmasa Tayyip Erdoğan ne yapardı acaba?

TÜM YORUMLARI OKU (44)