'CHP’liler Kazandı' Diye Kızı Ağlayan Anne: 'Fetih Suresini Oku, Allah Bize Gönderecek'

Pazar günü gerçekleşen seçimlerde İstanbul'u resmi olmayan sonuçlara göre CHP'nin kazanmış olmasına bir ufaklık çok üzüldü. Videoda anne, kızına “Fetih suresini okuma” tavsiyesinde bulunurken 'Allah bize geri gönderecek' diyor. Anne, videonun bir kısmında kızı ağlarken gülüyor. Kızınsa annesine 'Seçim bitti' dediği duyuluyor.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
02.04.2019

Şu gördüğünüz minik canavar Cumhurbaşkanı'mızın eseri. Ak parti ve teröristler olarak ülkeyi böldüğü için çocuk, Ak parti dışında oy veren herkesi PKKlı statüsüne koymuş. Yazıklar olsun... İşte bu yüzden çocuk sahibi olmak istemiyorum, şu mahlukla aynı yerde,aynı havada,aynı zihniyetle okuyacak çocuğum. Diğer emeklerle, mutlulukla ve anlayışla yetiştirilen minik çocuklarla aynı okulda okuyor çocuk.

02.04.2019

iyiki de yapmışız :)

02.04.2019

çocuğun nasıl beynini yıkamışlar asıl Allah sizin belanızı versin şerefsizler...

02.04.2019

Dini siyasete alet etmenin sonucudur bu.AKP sadece bir partidir görevi milletine hizmet etmektedir.CHP sadece bir partidir görevi milletine hizmet etmektedir.Olay budur.Olayı dine öyle bir bağladılar ki! Sanırsın kız haçli seferinde müslümanlar kaybetmiş gibi ağlıyor.Bu bir savaş değil seçimdi.Halk istanbul ve Ankara yı CHP nin adaylarının yönetmesini istedi.Her iki tarafında saçmalamayı kesmesi lazım artık.

TÜM YORUMLARI OKU (181)