CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama: 'Hiç Merak Etmeyin, Bütün Taşlar Yerine Oturacak'

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masaya dair açıklamalarının ardından CHP Merkez Yönetim Kurulu olağanüstü toplanıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, 'Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak' dedi.

Ayrıntılar Geliyor...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkması ve masanın Cumhurbaşkanı adayı kararına gösterdiği tepkisine yönelik ilk değerlendirmesinde, "Hiç merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak. Yolumuza devam ediyoruz." dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İYİ Parti Altılı Masadan Ayrıldı! Akşener: Şahsi Hırslar Türkiye'ye Tercih Edilmiştir

Popüler İçerikler

Çeyrek Finalde Hollanda'ya 2-1 Kaybederek EURO 2024'e Veda Eden A Milli Takım'a Gelen Tepkiler!
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
Milli Takımın Erken Golcüsü Merih Demiral'ın Merak Edilen Ailesine Dair Bilinmeyen Detaylar
YORUMLAR
03.03.2023

Bu gidişle ülkecek başka birseye oturacağız gibi geliyor

03.03.2023

Oturmuş bile olabiliriz.

03.03.2023

CHP'yi ve İYİ partiyi destekleyen biri olarak tüm kalbimle söylüyorum ki "SİKTİRİN GİDİN" Adiler, insanların tüm umutlarını parça parça ettiniz. Bir boku beceremediniz. Lan taş koyun ona bile oy vereceğiz dedik onu bile beceremediniz, kendinizi de milleti de dağıttınız... Atatürk'ten utanmasam yemin ediyorum imkanım olduğu halde duruyordum, basıp gidicem ya.... Becereksiz salaklar........

03.03.2023

Şimdi deprem çantasının eksikliklerini tamamlamaya gidiyorum. Biz depremde ölmemek, çocuğumuzun, eşimizin canını nasıl kurtarırız diye salak salak planlar yaparken bu becereksiz salaklar yüzünden zamanımızı nelere harcıyoruz.... Tayip böyle malların karşısında bence az bile yapmış.

03.03.2023

Yolunuza devam ediyorsunuz ama gittiğin yol hiç iyi bir yol değil kılıçdaroğlu. Meral akşener 6 lı masadan ayrıldı diye kendini haklı mı çıkartmaya çalışıyorsun. Şuan Meral hanım senden kaç kaç güçlü konumda

03.03.2023

Yo değil :D

TÜM YORUMLARI OKU (87)