CHP'li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın Görevden Alınmasına Sosyal Medyadan Tepkiler

Yalova'da yolsuzluk suçlamasıyla başlatılan soruşturmada Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç iki hafta önce tutuklanmıştı. İçişleri Bakanlığı bugün Güleç ile birlikte Belediye Başkanı Vefa Salman'ın da görevden uzaklaştırıldığını açıkladı. Başta Genel Başkan Kemal Kılıçdaoğlu olmak üzere pek çok CHP'li karara sosyal medyadan tepki gösterdi.

İçişleri Bakanlığı, CHP'li Vefa Salman hakkında 'ihaleye fesat karıştırmak ve zimmet' soruşturması başlatıldığını belirtti.

Yolsuzluk soruşturması Salman'ın suç duyurusuyla başlatılmıştı. 👇

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Yolsuzluk Soruşturmasında Tutuklandı

📌 Uygulamaya tepki gösteren CHP'li milletvekilleri 'Saray darbesi' ve 'Sivil darbe' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
YORUMLAR
27.02.2020

CHP lilerin adı yolsuzluğa karışınca adalet anında işliyor. Hem ikililik yarat hem de cebine 1 kuruş atmayan yolsuzluğu ortaya çıkaran adamı fırsattan istifade görevden al. İktidarın belediyelerinde bu uygulamayı göremiyoruz nedense. Sayıştay belgeleri, kamu zararı, uygunsuz ihaleler ve devralınan belediyelerde ortaya çıkanlar belirleyici olmuyor. Seçilmişler saçma sapan sebeplerle görevden alınacaksa seçime gerek yok otokrasi yoluyla devam edelim.

27.02.2020

Ben şimdi evime hırsız girdiği gerekçesi ile polise gidiyorum. Polis ise benim, delilleri yok etme ihtimalim olduğunu söyleyip evden uzaklaştırıyor? Melih'i rahat bırakması için Mansur Yavaş'a gönderme falan mı var acaba?

27.02.2020

Mansur Yavaş'a hiçbir şey yapamazlar onun arkasında milyonlar var anında ülke savaş alanına döner.

27.02.2020

Eğer azıcık ihtimal varsa derhal partiden de ihraç edilsin ama adam zaten yolsuzluğu ortaya çıkardı, soruşturma açtırdı. Kendine dokunacağını bile bile insan lades der mi? Eğer ortada ispatlanmış bir şey yoksa kayyum kabusu geri geldi demektir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ