Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından başta İmamoğlu'nun diplomasını iptal eden İstanbul Üniversitesi olmak üzere pek çok üniversitede protesto yürüyüşleri başladı. Ankara'da hem Hacettepe'den hem ODTÜ'den protesto görüntüleri geldi.
ODTÜ'deki eyleme polis biber gazı ile müdahale etti. Biber gazının yoğun bir şekilde kullanıldığı alanda CHP milletvekilleri Gülcan Kış, Orhan Sümer, Ilhami Aygun, Ali Mahir Başarır ve Kayıhan Pala öğrencilere destek olmak için ODTÜ'ye gitti. Pek çok öğrenci gazdan etkilendi.
KURTULUŞ YOK TEK BAŞINA YA HEP BERABER YA HİÇBİRİMİZ! HALKIN HAREKETİDİR BU ŞEREFLİ ODTÜ SEN ÇOK YAŞA!
Mutluluğu, huzur geçtik de, bi bırakmadanız ki en azından ölüm döşeğindeki acısını, hasta olan hastalığını, aç olan çoluk çoğunun yarınını düşünerek en azından nefes alsın. Yazıklar olsun bizi bi bırakın düşün yakamızdan
Arkadaşlar YIGAL ANOR, SECRET STATE zart zurt gibi cahil 5 para etmez troller iş başında tahriklere kapılmayın, ciddiye alıp cevap yazmayın , ekmeklerşni burdan kazanıyorlar