CHP'li Vekilden TCMB Başkanı Erkan'a "Seni Teyzeler Terlikle Kovalar" Söylemi Şaşırttı

Meclis'te Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerine sunum yapan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan'a CHP'li Veli Ağbaba öyle bir şey söyledi ki duyanlar şaşırdı.

Meclis'te milletvekillerine sunum yapan TCMB Başkanı Erkan kritik sorulara yanıt vermişti.

500 TL'lik banknotu sorgulayan vekile verilen cevap burada.

500 TL Banknot Basılacak mı? 500 TL'lik Banknot Sorusuna Merkez Bankası Başkanı Meclis'te Ne Cevap Verdi?

KKM'nin maliyetine yönelik yaptığı açıklama burada.

Meclis'te Soruldu: KKM'nin 6 Aylık Maliyetini TCMB Başkanı Açıkladı

"Çarşıya pazara çıktınız mı, halkın yaşadığı enflasyonu çarşıda gördünüz mü?"

TCMB Başkanı Erkan'ın, son Enflasyon Raporu sunumunda Sözcü'de Erdoğan Süzer tarafından sorulan, 'Çarşıya pazara çıktınız mı, halkın yaşadığı enflasyonu çarşıda gördünüz mü?' sorusunun milletvekillerinin zihnin silinmediği görüldü.

Fiyat istikrarı yani enflasyonu dengelemekle yükümlü kurum olan TCMB'nin başında olan Erkan'a CHP Milletvekili Veli Ağbaba, "Gazeteci size sormuştu, o günden sonra çarşıya pazara çıktınız mı Sayın Başkan?" diye sordu.

Ağbaba'nın, "Çarşıya pazara çıkarsanız belki sizi tanımazlar ama tanırlarsa teyzeler sizi terlikle kovalar. Çıkarsanız umarım ki 7 bin 500 lira aylık alan emeklilerle de karşılaşmazsınız" ifadeleri duyanları şaşırttı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Enflasyon Yüzde 61 Olunca Nebati'nin Sözleri Hatırlandı
Maaşlar mı Fiyat Etiketleri mi Daha Hızlı Artıyor?
Fatih Altaylı'nın Enflasyon İçin Market İddiası Ortalığı Karıştıracak Cinsten Oldu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İnternet Alışverişinde 30 Euro Depremi! 200 Liralık Ürünü 2 bin TL’ye Çıkarttılar
Sigara İçenlere Kötü Haber, İçmeyenlere Müjde: Kapalı Alanda Sigara Kullanımı Hakkında Yeni Düzenleme Geliyor
10 Yıl Sonra Bir İlk: Hayatı Durduracak Kadar Kar Geliyor! Soğuk Hava Ve Yoğun Kar Yağışı İçin Tarih Verildi
YORUMLAR
04.10.2023

Merkez Bankasının başına Bostan Korkuluğuda koysalar; bu pahalılık da Suçlu ilan edilir ve sonra indirirler, dolayısıyla bu bayanın da Koltuk da durması fazla uzun sürmez, aslında Suç Merkez Bankası başkanlarında değil, En Tepelerde ki Zatlarda.

04.10.2023

Şu anki ekonomik politika doğru. Biz şuan son 4-5 yılda uygulanan ekonomik politikanın acısını çekiyoruz.

04.10.2023

İstediğin kadar doldur, alttan bidon delik...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ