Onedio Logo

CHP'li Sera Kadıgil'den AKP'li Vekile: 'Böyle Bir Günde Herhangi Bir Bıyıklı ile Muhatap Olmak İstemiyorum'

Kapak Görseli

Kadına yönelik şiddete dair araştırma önergesinin görüşmeleri sırasında CHP'li Sera Kadıgil, AKP'li Muhammet Emin Akbaşoğlu'na 'Böyle bir günde herhangi bir bıyıklıyla muhatap olmak istemiyorum' dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda kadına yönelik şiddete dair araştırma önergesinin görüşmeleri sırasında sert tartışmalar yaşandı.

TBMM Genel Kurulu'nda kadına yönelik şiddete dair araştırma önergesinin görüşmeleri sırasında sert tartışmalar yaşandı. Görseli

CHP Milletvekili Sera Kadıgil, AKP Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'na 'Böyle bir günde herhangi bir bıyıklıyla muhatap olmak istemiyorum' dedi.

Sorusuna Nergis'in değil de AKP Grup Başkan Vekili Akbaşoğlu’nun yanıt vermesi üzerine yeniden kürsüye çıkan Kadıgil, "Böyle bir günde herhangi bir bıyıklıyla muhatap olmak istemiyorum" dedi.

Sorusuna Nergis'in değil de AKP Grup Başkan Vekili Akbaşoğlu’nun yanıt vermesi üzerine yeniden kürsüye çıkan Kadıgil, "Böyle bir günde herhangi bir bıyıklıyla muhatap olmak istemiyorum" dedi. Görseli

Kaynak: Evrensel.net

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Yeni Akit, Yılın Haber Sitesi Seçildi: Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Verdi
Yeni Akit, Yılın Haber Sitesi Seçildi: Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Verdi
TBMM’ye Kanun Teklifi Sunuldu: Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramından Sonra Üçüncü Dini Bayram mı Geliyor?
TBMM’ye Kanun Teklifi Sunuldu: Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramından Sonra Üçüncü Dini Bayram mı Geliyor?
Kalp Krizi Geçirmişti: Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti
Kalp Krizi Geçirmişti: Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti
YORUMLAR
10.03.2021

Yemin ederim Tüylerim diken diken oldu. Yahu şunu dinleyen bir insan evladı yaptıklarından dolayı yerin dibine girer de işte ar damarı meselesi.

10.03.2021

Helal olsun !

10.03.2021

Tebrik ederim! Ama dinleyen anladı onun Kafasına intikal etti mi şüphe duyarım..

TÜM YORUMLARI OKU (28)