CHP’li Öztrak: 'Erdoğan, Menderes’in Kesip Attığı Tırnağı Olamaz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'da kendini Menderes ile kıyaslamasına tepki gösterdi.  Öztrak, Erdoğan, Menderes’le kendini kıyaslayarak rahmetli Menderes’e büyük ayıp etmiştir. Kendisi, Menderes’in kesip attığı tırnak olamaz' ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Öztrak, Erdoğan'a Menderes üzerinden yüklenerek şu ifadeleri kullandı:

'Utanma duygusu bu topraklarda hiç bu kadar görünmez olmamıştı. Bunu Aydın’da bir defa daha gördük. Erdoğan, Aydın’da çıktı, kendisini rahmetli Adnan Menderes ile mukayese etmeye kalktı. O Menderes ki kendisi başbakanken ticarete atılmak isteyen oğluna, ‘Ticaret yaptığında alıp sattığın ben olurum. Ben başbakan olduğum müddetçe senin ticaret yapmana müsaade etmem’ diyecek kadar hassas, nüfuz ticaretine izin vermeyecek kadar ciddi bir devlet adamıydı. Erdoğan ise ‘Tüccar siyaset yapacağız’ diyerek 2003’te göreve başlamıştı. Erdoğan, Menderes’le kendini kıyaslayarak rahmetli Menderes’e büyük ayıp etmiştir. Kendisi, Menderes’in kesip attığı tırnak olamaz.'

Bakanlık Açıkladı: İşte TL'de Koruma İçin En Çok Sorulan 10 Sorunun Cevabı!
Kur Düşsün Diye Bankalar Kredi Vermiyor İş Dünyası Nereden Döviz Alacak?

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
18.01.2022

Bence de kıyaslamasına müsaade etmeyin. Bundan da mağduriyet çıkar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ