CHP'li Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: 'Bu Franco Özentisi Diktatör Bozuntusuna Milletimiz İlk Sandıkta Geldiği Sandığı Gösterip Geldiği Gibi Gönderecek'

Özgür Özel mecliste yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın muhalefete yönelik "beşinci kol" ifadesine tepki göstererek "beşinci kol" terimini ilk kullanan kişinin İspanya diktatörü Franco olduğuna işaret etti ve Erdoğan'ı "Franco özentisi diktatör bozuntusu" diye eleştirdi.

Özgür Özel, Twitter'da yaptığı paylaşımda da, 'Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete "5. kol" diyor. Bunun demokraside yeri yok. Demokrasiyle geleceksin, 18 yılın sonunda İspanyol diktatör Franco’nun söylemine sığınacaksın. Yazıklar olsun! Bu diktatör bozuntusuna milletimiz, ilk seçimde sandığı gösterip geldiği gibi gönderecek' dedi.

Kaynak: DW Türkçe

İşte CHP'li Özgür Özel'in o konuşması:

Kaynak: @eczozgurozel

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 18 yıldır seçimlerle iktidar olan Cumhurbaşkanı'na "diktatör" ifadesini yakıştıranların "ya satılmış bir zihniyetin siyasi bezirgânları ya da dış mihrakların kirli ajandalarını uygulayan siyasi lejyönerler" olduğunu savundu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik de yaptığı açıklamada "Milli irade düşmanı bir şahıs Cumhurbaşkanımıza diktatör diyerek yine demokrasi sınavından çakmış, faşistlik sınavından geçer not almış. Defalarca seçim kazanmış Cumhurbaşkanımıza “diktatör” demek 5. kol faaliyetidir" ifadelerini kullandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
18.12.2020

Şu dikkatinizi çekti mi muhalefet her ne kadar ağır eleştirse de ahlaksız kelimeler kullanmamaya özen gösteriyor. İslamcılar ise ağızlarını her açtıklarında içlerindeki pislikleri nasılda akıtıyor.

18.12.2020

Paçadan aktığı için gizleyemiyorlar zaten. Heriflerin en büyük korkusu, AKP gittiği zaman kaybedecekleri statü. Çünkü Türkiye halk ve AKP'liler olarak ayrılalı uzun bir zaman oluyor.

18.12.2020

Yahu onsekiz yılda birçok seçim oldu... .... Reis yellense oy veriyorlar.... .... Diğer partiler (ve liderler) ne yapıyor... Çözüm ve proje üreten kim var... ..... Ülke hızla geriye gidiyor.... Duvara çarpınca dururuz.... ... Bu ülkeye zeki insan gerekli.... ..... 🤪😡🤪

18.12.2020

özgür abi seni çok severim ama ben ilk seçim de akpnin gideceğini sanmıyorum ,millet açım diyor perişanım diyor ama ilk seçim de yine akp ye oy veririm diyor şaka gibi :)

TÜM YORUMLARI OKU (21)