CHP'li Mehmet Bekaroğlu'ndan 'İBB Çalışanları Basın Açıklamasına Zorla Götürüldü' İddiası

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, İBB çalışanlarının yaptığı ve İmamoğlu'nun hedef alındığı açıklamaya katılımın zorunlu tutulduğunu iddia etti. Bekaroğlu Vali Ali Yerlikaya'nın İBB çalışanlarına yazdığı mesajın ekran görüntüsünü paylaştı.

Bekaroğlu'nun ekran görüntüsünü paylaştığı mail'e göre Anadolu Yakası İtfaiye Müdürlüğü'nün resmi yazışma ağından bir çağrı yapıldı. Mail'de 'Saraçhane binasındaki havuzbaşında basın açıklaması yapılacaktır. Basın açıklamasına müdür, müdür yardımcısı ve amirlerin katılımı zorunlu olup, durumu müsait olan personel de katılabilecektir' denildi.

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu, o açıklamanın talimatla yapıldığını ve katılımın da zorunlu tutulduğunu iddia etti.

Ne olmuştu?

İBB Çalışanlarından İmamoğlu'na: 'İftira, Karalama ve Çarpıtmayı Bırakın'

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR

Peki bu şahıslar İmamoğlu başkan olursa biz bununla çalışmayız deyip görevlerinden istifa edecekler mi sizce? Yoksa Eko başgan çok yaşa mı derler? :)

13.06.2019

zorla goturulmelerine gerek yok. cevremdeki belediye calisanlarinin halini goruyorum. adam bolum sefi, isi gitmeyin butun gun evleri dolasip oy istiyorlar. belediye el degistirecek isimden olacam diye adamlar geceleri kabus goruyor uyuyamiyor.

13.06.2019

Devletin memuru olmak ile akp nin memuru olmayı karıştıran insanların yaptığı sözüm ona aleyhte miting şeysi. Sanki maaşlarını akp'e kesesinden alıyorlarmış gibi.

TÜM YORUMLARI OKU (32)