CHP'li Engin Altay, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayının Kemal Kılıçdaroğlu Olduğunu Açıkladı

"Eskiden 'gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu' deniyordu, o 'gönlümüzün' kısmı kalktı. Artık CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu diye bir algı oturdu."

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
21.05.2022

Artık bunların gizli değil alenen Akp sempatizanı olduğuna inanıyorum. Bu Kemal kaybetmelere doyamadı bir kere daha tokmaği yiyeyim diyor. Mansur Başkandan başka bir aday düşünülemez. Ulan bir yedi sene daha zikilecek halimiz kalmadı artık.

21.05.2022

Hay sı.ayım böyle işin içine ulan Mansur Yavaş gibi ilk defa birçok kesimin aynı anda desteklediği adam gibi adam varken yine doğru düzgün kimsenin desteklemediği adamı aday yapıyorlar. Muhalefet yıllardır bu kadar kötü olmasaydı zaten ülke bu hale gelmezdi. Aynısının laciverti değişen hiçbir şey olmayacak. Yine ezilen halk olacak.

Pasif Kullanıcı
21.05.2022

Geçmiş olsun, seçime yakın ekonomiye sahte dokunuşlar fiyat düşüşleri, birazcık milliyetçilik birazcık da din gazı ile Tayyip Erdoğan kazanır bu seçimi. Mantıklı olan tek kişi Mansur Yavaş gibi gözüküyorken böyle bir hamle gerçekten garip. Umarım Mansur başkan Zafer partisinin adayı olur Ümit Özdağ ikna edebilirse tabi.

TÜM YORUMLARI OKU (37)