'CHP'li Belediye Bar Açtı' Polemiği: Fatih Altaylı'dan AK Partili Varank'a 'İnce' Gönderme!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pozcu sahilinde alkollü içkilerin de uygun fiyata satılabildiği ‘BAR’ adlı bir pub açtı. Konu bir süredir siyasetin de gündeminde.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda bir anayasa maddesinden yola çıkarak söz konusu uygulamayı eleştirdi.

Varank, X hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i etiketleyerek yaptığı paylaşımda anayasanın 58. maddesindeki “Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır hükmünü hatırlattı.

Gazeteci Fatih Altaylı da köşesinden Varank'ın açıklamalarının ciddiye alınmaması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: 👇

"Aile boyu 250 bin dolara sattığınız vatandaşlıkla Avrupa’nın, Balkanların, Avustralya’nın ve hatta Güney Amerika’nın tüm uyuşturucu kaçakçılarını Türk vatandaşı haline getirmeniz, Anayasa’ya ve Anayasa’nın kötü alışkanlıklardan korumakla ilgili maddesine ne kadar uygundu!"

Yazının tamamı için kaynak 

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
AK Partili Hamdi Çamlı'dan Ahmet Hakan'a Sert Sözler: "Elimizde Büyüyen Gevşek"

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
16.04.2024

Devlet önce sözde cemaatlere göz gezdirsin. Milletin özgür iradesiyle yiyip içtiği her halta musallat olmak nasıl bir anlayıştır.

16.04.2024

Skandal üzerine skandal patlıyor onları görmüyorlar iki üç şişe biranın geyiğini yapıyorlar tam akape işi

16.04.2024

18 yaşını geçtikten sonra 6 yaşında bebeken 30 yaşındaki adam tarafından tarikat yoluyla evlendirilmesini yaşadığı t*cavüzü detayı detayına anlatırken neredeydin ! Ben 18 yaşındayken 6 yaşında ne yaşadım unutmuşmuştum o kız çocuğunun yaşadıkları aklındaydı.Ve buna siyasal islami bi kalıp buldunuz UTANMADAN !

TÜM YORUMLARI OKU (28)