CHP’li Aday Mithat Bülent Özmen Gözyaşlarını Tutamadı: Fatih Altaylı da Eşlik Etti

CHP’nin Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Mithat Bülent Özmen, katıldığı Fatih Altaylı’nın programında Türkiye’yi saran derin yoksulluk karşısında gözyaşlarını tutamadı. Özmen’in açıklamaları sonrasında Fatih Altaylı’nın da gözleri doldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) istanbul’un Eyüpsultan ilçesinden aday gösterdiği Mithat Bülent Özmen, Fatih Altaylı’nın YouTube kanalına konuk oldu.

Fatih Altaylı, Özmen’nin seçim vaadleri içerisinde yer alan “Ailelere kavurma desteği vereceğiz” ifadelerini sordu.

Özmen ise, ziyaretler sırasında gözlemlediği derin yoksulluğu anlatarak gözyaşlarını tutamadı.

Programda yaşananlar 👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Fatih Altaylı: "Selamun Aleyküm Hoşuma Gitmiyor, Zoruma Gidiyor, Uzun ve Gereksiz"

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
29.03.2024

İki kişinin çalışmadan ev geçindirmesinin mümkün olmadığı çalışsa bile açlık sınırının altıda yaşadığı bir döneme çok kısa bir sürede geldik. Normal şartlarda böyle bir iktidarın ayakta kalması mümkün değil fakat ilk defa bu tiranlık döneminde halka baskın gelmiş niteliksiz oluşumlar bu statülerini kaybetmek istemiyor. Afyonla açlığı bastırabildikleri kadar bastıracaklar. Sonrası kitlesel bir kaos.

29.03.2024

Şimdi buna gelecek trol yorumlarını özetliyim sizlere.. oo güzel rol yapmışlar.. ne kadar para aldınız... v.s v.s her şey bir tarafa sadece bir insan olarak bakıldığında ben samimiyetlerini hissettim neden hissettim çünkü anlattıkları şeyin gerçeklik payı o kadar çok ki ve gerçek olduğunu hepimiz biliyoruz hatta çoğumuzda yaşıyoruz. Bu kadar harika bir ülkede yaşayıp bu kadar yoksul olmak için ciddi bir çapa gerekir ve biz maalesef ülke olarak bunu başarıyoruz. Daha doğrusu biz demeyeyim o zaman benim gibi düşünenlere haksızlık olur ama ne derler kurunun yanındaki yaş misali işte ahhh bee her şeyin farkında olup bir şey yapamamak ne can yakıcı...

29.03.2024

ağlamasına gerek yok..ekrem para valizlerinden bir valizde bülent beye versin , bülent beyde ağlamayı bıraksın canıımmm..

29.03.2024

Hacı sizin ar damarı sağlam yarılmış.

TÜM YORUMLARI OKU (8)