CHP, İstanbul Adayını Açıkladı: #AdayımızSensin

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimi için bir video yayınladı. İstanbul adayı için 'Adayımız sensin İstanbul' sloganını kullanan CHP'nin videosunu Twitter'dan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu paylaştı. Videoda, 'Krize rağmen her sabah umudunu açan esnaf, bizim adayımız sensin. Günün ilk çayı, ilk yudumu yeni başlangıçların bizim adayımız sensiz çaycı Gökhan. Seni yaşatmayacakları rezidansların her santiminde emeği olan işçi kardeş, bizim adayımız sensin. İstanbul bizim adayımız sensin' ifadeleri yer aldı.

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR

Bu CHP akıllanmaz arkadaş. Kaç defa video hazırladınız olmadı olmuyor şunu o kalın kafanıza sokun artık. Amacınız bu ülkeyi yönetmekse ( ki muhalefette kalmak işlerine geliyor) kapı kapı sokak sokak dolaşacaksınız öyle bir video hazırlarım arkasına bi duygusal müzik bikaç sümüklü çocuk simitçi amca bide ünlü birine seslendirme yaptırdıkmı tamamdır la olmuyor bu işler. Hayatımda gördüğüm en aciz en rezil parti yönetimisiniz. Bize bırakın artık şu Atamızın partisini biz hallederiz sizden bi bok olmaz.

13.10.2018

ince ibb adayı olmazsa istanbul u alamazlar

13.10.2018

biz syn İnceyi izmir için düşünüyorduk :D

Chp'ye söyleyecek o kadar çok şey var ki. Nereden başlasam bilemiyorum. Hala o meclisteki koltuklarda hangi yüzle oturuyorlar gerçekten merak ediyorum. Ayrıca bırakın seçime hazırlanmayı vs öncelikle chp'nin çıkıp şu anki duruma nasıl geldik. Bunu bize izah etmesi gerekiyor. Ülkeyi bir adam ve damadı yönetiyor. meclisin yetkileri sıfırlanmış hala yerel seçim falan diyorlar. adamlar istedikleri belediyeye kayyum atıyor. Hala neyin seçimine giriyor chp? Şu an kapı kapı dolaşıp mahalle mahalle dolaşıp kurucu ilkelerimizi anlatmanız, meclis dışı etkili bir muhalefet yapmanız lazım. Her bilboard'da afişler... sanırsın ülke güllük gülistanlık. Bu seçimi boykot etmemiz lazım. Yoksa bu gerizekalılar akıllanmayacak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ