CHP ile MHP Arasında 'Erken Seçim Pazarlığı' İddiası

Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklaması halinde Bahçeli'nin de "Bizim adayımız da Erdoğan" diyerek, erken seçim açıklaması yapacağının kulislerde konuşulduğunu aktardı.

📹 "İktidar ile muhalefet arasında böyle bir diyalog olduğunu biliyorum"

Fox TV’deki Orta Sayfa programında konuşan Zeyrek, 'Bir kulis bilgisi vereyim. İktidarla muhalefet arasında bir şey başlamış, 'Kılıçdaroğlu adaylığını açıklasın, MHP de erken seçimi açıklasın' konusunda... 'Bizim adayımız da Cumhurbaşkanı Erdoğan' denilsin ve kasım ayında seçime gidilsin... İktidar ile muhalefet arasında böyle bir diyalog olduğunu biliyorum' dedi. 

Zeyrek, CHP liderinin adaylığı konusunda da, 'Kılıçdaroğlu benim duyduğum kadarıyla Ağustos ayında adaylığını resmen açıklamak istiyor ama onun beklentisi de seçim kararını açıklayın ben de adayımızı açıklayayım şeklinde' ifadesini kullandı. 

Erken seçim tartışmasının tabanında bu diyalogların olduğunu söyleyen Zeyrek, Doğan Şentürk'ün 'Kılıçdaroğlu aday olursa erken seçim mi olacak?' sorusuna da şu yanıtı verdi:

'Evet, onlar da adaylarını açıklayacaklar eş zamanlı olarak, böyle bir pazarlık var... Siyasetçilerden duyduğum bir bilgi bu.' 

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
04.06.2022

Chp hiç erken seçim istemesin bence geçen her gün muhalefete yarıyor.

04.06.2022

Muhalefete yarıyor da ülkeye yaramıyor. Geçen her gün ülke daha da kötüye gidiyor.

04.06.2022

CHP öyle birşey yaparsa oy falan yok kimseye ölmelerini bekleyeceğim bu siyasilerin kıllar ağarmış zaten fazla sürmez ….

Ülkeyi kaderine terk edeceksiniz yani…

04.06.2022

kılıçdaroğlu böyle bir şey yaparsa tarihin en büyük kötülüğünü yapar ama diğer taraftan aday seçme lüksümüzün kalmadığını bilmeliyiz millet sandığa giderken şunu da unutmamalıdır recebi seçerseniz zamların göçmen akınının özgürlükleri kısıtlamanın sağa sola küfür ve hakaretlerin daha da radikalleşerek 5 sene boyunca durmadan devam ettiğini düşünün

TÜM YORUMLARI OKU (32)