CHP Genel Merkezi'ne 'Sınır Namustur' Pankartı Asıldı; Kılıçdaroğlu Twitter Kapak Fotoğrafını Değiştirdi...

CHP milletvekilleri ve sosyal medya kullanıcıları fotoğrafları Twitte hesaplarından paylaştı.

Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabındaki kapak fotoğrafını da değiştirdi.

Taliban'ın Kabil'i ele geçirmesinin ardından Türkiye'ye yönelen Afgan göçmenlere dair tartışmalar yaşanırken Kılıçdaroğlu, 'Avrupa liderleri “Afganistan Sığınmacı sorununu Türkiye ile halletmeliyiz” demeye başladılar. AB neden İran’la değil de Türkiye ile konuşalım diyor? Komşu değiliz, neden biz? Siz verin bu sorunun yanıtını sevgili halkım. Sizce İran böyle bir Sığınmacı Anlaşmasına ‘evet’ der mi? Saray İktidarı ne yapıyor? Taliban'la konuşacağım diyor. Afganistan’la aramızda 2.940 km mesafe var, sığınmacı İran’dan geliyor, İran yerine neden Taliban’la konuşuyorsun? Bir kez daha söylüyorum, yeni sığınmacılar getirecek hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın Erdoğan!' açıklamasını yapmıştı.

'Hudut Namustur' Pankartı Asan Gençler Serbest Bırakıldı

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
18.08.2021

Hudut Namustur!

18.08.2021

ee şimdi terörle mücadele gelip ifadeye mi alıcak? çocukları aldınız ya hani. heralde gücünüz sadece onlara yetmiyodur diye düşünüyorum. hadi gidin alın :)

Memleketin haline bak, sağcı bir parti iktidarda ama muhalefet olan "sosyal demokrat" parti sınırlar namustur iyi kollayın diyor. gerçekten de at izi it izine karışmış durumda.

18.08.2021

Tamam da sağ ve solun bu konu ile ne alakası var? Tamam milliyetçi geçinenlerin bu konularda daha dikkatli olması gerektiği konusunda hem fikiriz ama sosyal demokratlar vatan düşmanı mı? Sınırlar olmasın mı diyor? Bu ideoloji farkı olmaksızın herkesin söylemesi gereken bir söz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ