Ediz Ün İstifa Etti: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün İstifasını İstemişti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ABD ziyaretinden Türkiye'ye döndükten sonra aracında kaçak elektronik sigara bulunan Edirne Milletvekili Ediz Ün'ü, iddialar nedeniyle Ankara'ya çağırdı.

Halk TV'de yer alan habere göre; Ediz Ün’ün Ankara’da CHP Grup Başkanvekilleriyle görüştüğü öğrenildi. Grup Başkanvekilleri Ün’den, soruşturma süreci tamamlanıp, olay hukuki olarak açıklığa kavuşana dek partiden istifa etmesi gerektiğini iletti.

Bu görüşme sonrasında Ediz Ün partiden istifa etti.

CHP'den yapılan açıklama şu şekilde:

Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in talimatıyla geçtiğimiz hafta kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak Edirne Milletvekilimiz Ediz Ün, Grup Başkanvekillerimiz ile bugün bir araya gelmiştir.

Yapılan görüşmede Sn. Ün, adli süreç tamamlanana kadar partimizden istifa etmeyi talep etmiş, bu talebi uygun görülmüştür. Hukuki sürecin sonucuna göre Sn. Ün'ün partimize geri dönüp dönmeyeceğine karar verilecektir.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
CHP Milletvekili Ediz Ün’ün Aracında Kaçak Elektronik Sigara Aparatları Yakalandı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
YORUMLAR
28.09.2024

dürüst siyaset ve Türk halkının yarısı. Asla anlamayacaklar dürüstlüğün ne demek olduğunu ,bu sebeple böyle çıkışlar yapmayın, o malum kesim hatta bu davranışıniz ile alay dahi edecektir .Çünkü onlar birileri tarafından duduklenmeye ve hor görülmeye alışmış kitle .(içlerinde ki çok büyük bir yüzde olan çıkarcı yaratıkları saymıyorum)

28.09.2024

Birileri bu arkadaşı tercüme edebilir mi rica etsem?

çok gereksiz bir olay,bize dürüstlük lazım değil,biz kendi bakanlığına satış yapan,esrar içip pudra şekeri diyen,oğluna bütün karakolu içtimaya çektiren,kendisini durdurab polisi sürdüren,her şeyden önemlisi,yerli milli deyip bi tane bile togg almayıp audi kullanan adamlar lazım..

28.09.2024

AKP üstünü örterdi sizde örtseydiniz bu kadar dürüstlük fazla sonuçta anlamayan yine anlamayacak

TÜM YORUMLARI OKU (22)