CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, AK Parti Gençlik Kolları ile İlgili Ciddi İddialarda Bulundu

Mete Duringa'nın iddiaları çok ciddi!

AK Parti ile CHP arasındaki tartışma bu kez sosyal medyada farklı bir boyuta geldi. CHP Gençlik Kolları Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mete Duringa, kişisel Twitter hesabından AK Parti üyeleriyle ilgili ciddi iddialara bulundu.

Mete Duringa'nın o iddialarından bazıları şöyle:

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
31.08.2020

Siyaset biliminde hegemonik barış teorisi diye bilinen bir teori vardır. Bir güç diğer güçlerin üstünde hegemonya kurar ise küçük güçler ya bu hegemonyaya itaat eder ya kaybolur gider. Türkiye'de de olan budur. Akp o kadar güçlenmiştir ki parti gücüyle beslenen kendini dokulnulmaz ayrıcalıklı sanan mafyavari tipleride yarattı. Varolabilmeleri için bir meşru, devlet destekli tarafının olması şarttır aksi taktirde zenginleşemez. Güce tapan boş beleş tiplerin kısa yoldan zengin olup kimlik kazanmaları, vatan millet inanç edebiyatı yapacakları ortam iktidar partisinde zaten mevcut. Politize olduğunu sanan tarikatçı kafatasçı fanatik kesilen bu tipler genelde sevilip saygı görmeyen önceden hiç bir şeyi olmayan aşağılık sendromu yaşayıp tapacak güç arayanlar içinden çıkıyor en tehlikeli insan tipi. Bunların hak hukuk tanımayan milleti aşağılayan haberlerini unutmadık. Emek zeka alınteri Allah bunlara yürü ya kulum demiş.

01.09.2020

Çok güzel ifade etmişsiniz

31.08.2020

Ülke için hiçbir şey yapmayıp tuttukları ve destekledikleri parti sayesinde diğer insanların hakkını düşünmeden paralarını ezen kansızlarda bugün.

31.08.2020

akepeli olmak için ilk şart düşük zeka mıdır arkadaş? neden silahla tabancayla ya da haram parayla alınan lüx arabalarla yatlarla foto çekinip ego tatmini yaparsın? hele şu el kaideci terörist nasıl olur da akepe gençlik kollarında başkan yardımcılığı yapabilir? ülke kimlere kaldı

Pasif Kullanıcı
03.09.2020

ülke mi kaldı

TÜM YORUMLARI OKU (67)