Onedio Logo

CHP’den Seçim Reklamı: Lütfü Savaş’a Yer Vermediler

Kapak Görseli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart seçimleri öncesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve birçok büyükşehir belediye başkanının yer aldığı yeni bir reklam filmi yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart seçimleri öncesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve birçok büyükşehir belediye başkanının yer aldığı yeni bir reklam filmi yayımladı. Görseli

Reklam filmi, CHP’nin TBMM Grup Toplantısı’nda Özgür Özel’in “Biz Türkiye İttifakı’yız. Türkiye’yi kucaklıyoruz. Sizden bunun için destek istiyoruz” açıklaması ile başladı.

Reklam filmi, CHP’nin TBMM Grup Toplantısı’nda Özgür Özel’in “Biz Türkiye İttifakı’yız. Türkiye’yi kucaklıyoruz. Sizden bunun için destek istiyoruz” açıklaması ile başladı. Görseli

Reklamda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun dükkanının kepengini açan bir vatandaşa yardım ettiği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘ın bir bakkala girerek vatandaşlarla tokalaştığı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce‘nin kütüphanede öğrencilerle sohbet ettiği, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer‘in bir üretim tesisinde işçilerle sohbet ettiği, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu‘nun çiftçilerle selamlaşarak konuştuğu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay‘ın çimlerde gitar çalıp müzik söyleyen gençlerle buluştuğu görüntüler yer aldı.

Ancak, reklam filminde tartışmaların odağındaki Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Lütfü Savaş, filmde yer almadı.

CHP'nin seçim reklamı 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Hatay Seçim Anketi: Lütfü Savaş Gerçekten Anketlerde Önde mi?
Gökhan Zan’dan Lütfü Savaş’a Cevap: “Geldiğiniz Yerin Dilinden Asla Vazgeçmiyorsunuz”

Popüler İçerikler

Berkin Elvan Davasında Yeni Gelişme: Berkin Elvan’ın Ölümüne Neden Olan Polisin Cezası Onandı
Berkin Elvan Davasında Yeni Gelişme: Berkin Elvan’ın Ölümüne Neden Olan Polisin Cezası Onandı
12 Yıllık Zorunlu Eğitim Sistemi Değişiyor mu? Bakan Yusuf Tekin’den Açıklama Geldi
12 Yıllık Zorunlu Eğitim Sistemi Değişiyor mu? Bakan Yusuf Tekin’den Açıklama Geldi
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı AKP'ye Geçen Milletvekiline Ateş Püskürdü
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı AKP'ye Geçen Milletvekiline Ateş Püskürdü
YORUMLAR

chp nin hatayı gözden çıkarmış olması yeni dönemde de birşey değişmeyebileceğinin göstergesi olabilir mi?

16.02.2024

Kadro çok zayıf. Reklam çalışması iyi yapılmış iki belediye başkanı ile Atatürk’ün partisi,6hele hele Türkiye cumhuriyeti asla yönetilmez. Ben güvenip oy atamam.

evet sizin cenahta en önemli şey kadro zaten

Hatayı AKP ISTIYOR YA ONDAN YOKTUR. BIZE BU KADAR YETER DİYORLAR..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ