CHP'den Fincancı'nın Gözaltına Alınmasına Tepki: 'TTB'ye Yönelik Saldırılar Demokrasi Görüntüsü Değildir'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı'nın gözaltına alnıması ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.  Özel, 'Hoşunuza giden konular konuşulabilince değil en aykırı en rahatsız edici görüşler özgürce konuşulabilince buna ifade özgürlüğü diyoruz' dedi.

'TTB'ye yönelik saldırılar demokrasi görüntüsü değildir.'

Özgür Özel yaptığı paylaşımla tepki gösterdi

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ''Hoşunuza giden konular konuşulabilince değil en aykırı en rahatsız edici görüşler özgürce konuşulabilince buna ifade özgürlüğü diyoruz. Şebnem Korur Fincancı'nın gözaltına alınması ve onun üzerinden TTB’ye yönelik saldırılar demokrasi görüntüsü değildir. Asla kabul edilemez!' dedi.

İlginizi çekebilir 👇

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı Gözaltına Alındı
Fincancı'nın Avukatı 'Örgütsel Döküman' İddialarına Yanıt Verdi: "Yasal Olarak Satılan Kitaplar"

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
26.10.2022

Aynen devam edin böyle gerçek kimliğinizi gösterin. diğer partilerden kaçıp size oy vermeye gelenler ne olduğunuzu görsün. Ayrıca tsk atılan iftira özgür düşünce değil, karalamadır bunun arasındaki farkı anlayabilirsin umarım

İftira değil belki de gerçek ama nihayetinde bu bir devlet sırrıdır, terörle mücadele edilen bir yerdir. Can Dündar i da Suriyeye giden mit tirlarini haber yaptığında artık saymamaya başladım. Amerika nin kimyasal silah var diye doğuda girmediği ülke kalmadı projesi gibi bizi bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok.

26.10.2022

işte bu. ondan sonra oy istersiniz. bunlar bilerek yapıyorlar ya valla bu kadar salak olunmaz. terör örgütü propagandası ifade özgürlüğü kapsamına girmez. geçtim almanya nazileri öven olursa ki naziler ne aktif ne terör örgütü taşa tutarlar onu. biz daha ileri demokrasiye sahibiz yani. vay aq

26.10.2022

her boka muhalefet olmayin işte abicim yapmayın bunu

TÜM YORUMLARI OKU (26)