CHP'de 'Para Sayma' Görüntülerinde Yeni Gelişme: Canan Kaftancıoğlu İfadeye Çağırıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla Savcılığa ifadeye çağrıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleriyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağırıldı.

Bu kapsamda, şüpheli Ali Rıza Braka'nın savcılıkta, "CHP adına süreci o tarihte İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu yürütüyordu. Kendisiyle 6 Kasım 2019'da Beyoğlu 3. Noterliği'nde satış sözleşmesi imzaladık" şeklindeki ifadesiyle isminden söz ettiği Kaftancıoğlu'nun "şüpheli" olarak ifadeye çağırıldığı öğrenildi.

Popüler İçerikler

IBAN ile Eski Sevgiliye Ulaşmaya Ceza Geliyor İddiası: “Sakın 1 Lira Göndermeyin”
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
YORUMLAR
18.03.2024

Acaba ayakkabı kutuları ve ses kayıtları sonrası kimse ifadeye çağırıldı mı ?

18.03.2024

30 martta imamoğlunu da alırlar.. öyle bir ahlal var bu müslümanlarda

18.03.2024

İmamoğlu'na bi bok yapamazlar.

18.03.2024

paraların bavullarla taşındığını gördü bu gözler, "eldeki paraları sıfırlayın" sözlerini (bizzat memleketi yönetenden) duydu bu kulaklar ama fıss tabii. tek kuruşluk yolsuzluk şüphesinde elbet babamın oğlu bile olsa herkesin ifadesi alınacak. partisi martisi yok bu işin. ama altını çiziyorum, "herkesin"... mesela maaşı ve yasal mirası haricinde mülk edinenin. mesela kamu çalışanı ücretiyle bizınısmen olması mümkün olmayanların, mesela polis basmadan para sıfırlamaya çalışanların, nereden geldiği belli olmayan her kuruşun. ama HERKES İÇİN. sen hukuk sistemini göçürt, sonra canının istediğine tak kancayı. e peki sen? senin oğlun? diyene de vur vatan haini damgasını. yok öyle. dökülün o zaman sayın baylar. bi temizlenelim

TÜM YORUMLARI OKU (6)