CHP’de ‘İlgezdi’ Krizi: İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi İstifa Edecek mi?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ataşehir Belediyesi’nden Battal İlgezdi’yi aday göstermemesi sonrasında tüm gözler Battal İlgezdi’nin eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’ye çevrildi. İlgezdi, partisinden istifa etmeyeceğini belirtti, yerel seçimlerde kime oy vereceğini açıklamadı.

CHP, uzun zamandır Ataşehir’de belediye başkanlığı yapan Battal İlgezdi’yi aday göstermemiş ve İlgezdi karar sonrası sert açıklamalarda bulunarak partiden istifa etmişti.

Detaylar 👇

CHP’den Aday Gösterilmeyen Battal İlgezdi İsyan Bayrağını Çekti: “Partide Kürt ve Alevi Tasviyesi Yaşanıyor”

Battal İlgezdi’nin bu açıklamaları sonrasında tüm gözler, Battal İlgezdi’nin eşi olan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’ye çevrildi.

TV100'de "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programına konuk olan gazeteci Şaban Sevinç, İlgezdi ile yaptığı görüşmeyi aktardı.

"Battal Beyin eşi Gamze Hanıma 'peki eşin istifa edip başka partiden aday olacağını söyledi. 'Sen kime oy vereceksin?' dedim. ‘Ben onu müsaadenle söylemeyeyim’ dedi. 'CHP’ye oy vereceğim tabii' demedi.

'Peki siz istifa etmeyi düşünüyor musunuz?' dedim. ‘Ben istifa etmeyeceğim, ölünceye kadar CHP’de kalmaya devam edeceğim’ dedi"

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

CHP'de Kritik Gece: İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
27.01.2024

memleket batıyo bunların ego himalaya. akp'nin en büyük şansı chp gibi muhalefet yeminle. böyle devam edin de 50 sene tepemizden inmesinler aferin

27.01.2024

Battı zaten

27.01.2024

Bu abla şey değil mi? Hani kocişinin belediye sınırları içindeki kuaför bunu bekletince, kocişinin zabıtalarına dükkan kapattıran.

27.01.2024

Doymadılar, doymadılar, doymadılar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ