CHP'de Aylin Nazlıaka'nın İhraç Talebi Üzerine Yaptığı İtiraz Reddedildi

Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak sevkedilen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın tedbir kararının kaldırılması amacıyla yaptığı itiraz, YDK'da oybirliğiyle reddedildi.

Yüksek Disiplin Kurulu’na kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak sevkedilen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın tedbir kararının kaldırılması amacıyla yaptığı itiraz bugün YDK’da görüşüldü. Sezgin Kaya başkanlığındaki YDK, Nazlıaka'nın tedbir kararının kaldırılması amacıyla yaptığı itirazı oybirliğiyle reddetti.

İHA

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
17.02.2016

Seçim vaatleri yaparken mazota 3defa zam yapan CHP!! atatürk ün resmini duvardan indirdi diye grup toplantısına benzerini getirip atatürk'ün şerefini haysiyetini ayaklar altına alan CHP!! hiçsiniz, hiçbirşeysiniz.

17.02.2016

Bazılarından ne farkınız kaldı daha kendi içinizde demokratik değilsiniz...

Pasif Kullanıcı
17.02.2016

anayasayı çiğneyen, ters herhangi bir laf söyleyeni ülkeden sürenlerle farkları kalmadımı dedikodu çeviren insanı partiden ihraç ettiler diye?

17.02.2016

Ne olduğu ne yaptığı anlaşılmayan bu hanfendi için bence doğru bir karar ! Özgecan cinayetini dahi dans ile protesto etmişti hayretler içerisinde izlemiştim kendisini . Derdi nedir acaba içerisinde daha neler gizli acaba ? Not : git gide iğrençleşiyorsun CHP

TÜM YORUMLARI OKU (9)