Chelsea-Arsenal Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Chelsea-Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

İngiltere Premier Lig'in 15. haftasında Chelsea, evinde Arsenal'i konuk edecek. Arsenal, ligde liderliğini sürdürürken Chelsea ise liderin on puan gerisinde altıncı sırada yer alıyor. Büyük maçın saati yaklaştıkça futbolseverler de maça dair detayları araştırmaya devam ediyor. Peki Chelsea-Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta? Chelsea-Arsenal maçı hangi kanalda? İşte detaylar.

Chelsea'de Son Durum

Ligdeki son maçında beklenmedik bir yenilgi alan Chelsea, Brighton'a 4-1 mağlup olmuştu. Brighton mağlubiyeti sonrası Chelsea'nin ligdeki galibiyet hasreti üç maça çıktı. 21 puana sahip Chelsea 6. sırada bulunuyor. Son resmi maçına Şampiyonlar Ligi'nde çıkan Potter ve ekibi Dinamo Zagrebi 2-1 mağlup etti. Arsenal karşısında sakatlıkları bulunan Recece James, Wesley Fofana, Kante, Kepa, Chilwell ve Chukwuemka forma giyemeyecekler.

Arsenal'de Son Durum

Premier Lig'de liderliğini sürdüren Arsenal, ligdeki son maçında evinde Nottingham Forest'ı 5-0 mağlup etmeyi başardı. 31 puanla ligde lider konumda olan Arsenal, Avrupa Ligi'ndeki son maçında ise Zürich'i 1-0 mağlup etti. Tomiyasu ve Emile Smith Rowe sakatlıkları sebebi ile Chelsea karşısında forma giyemeyecekler.

Chelsea-Arsenal Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Chelsea-Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

6 Kasım Pazar günü saat 15.00'da başlayacak dev maç beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir;

Tottenham-Liverpool Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Tottenham-Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Popüler İçerikler

İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!