Cezası Belli Oldu: Deniz Akkaya Kızına Şiddet Uyguladığı Gerekçesiyle Hapis Cezasına Çarptırıldı

Hatırlarsanız geçtiğimiz Mayıs ayında kızı ile ilgili yaptığı paylaşımlarla sosyal medya gündemine ilk sıradan yerleşen Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızının ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirmesi üzerine kızının tepki olarak bacağına yapışıp kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ve 1.5 saat de balkona kilitlediğini açıklamıştı.

Yaşananların üstünden çok geçmeden "burnu sürtsün diye" açıklamasıyla kızını Sosyal Hizmetler Kurumu'na teslim ettiğini söyleyen Akkaya tepki çekmiş, anne-kız arasındaki sular bir türlü durulmamıştı.

Deniz Akkaya'nın içinde demir termos bulunan çantayı ve kablosuz kulaklığı kızı Ayşe Özbilgin'e fırlattığı, tekme ve tokat atıp boğazını sıkarak yaraladığı iddia edilmişti.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Deniz Akkaya'nın cezası geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Akkaya, Efe Özbilgin ile birlikteliğinden dünyaya gelen 16 yaşındaki kızı Ayşe Özbilgin'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, Deniz Akkaya'nın sabıkasının bulunması, suça meyilli kişiliği gibi nedenler ile verilen cezayı ertelemedi. Yargıtay cezayı onarsa Akkaya'nın cezaevine gireceği öğrenildi.

Verilen karar sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akkaya, " Bir süre buralarda da olmayacağım. Belki de hayatımın bu döneminde hak ettiğim adamı aşkı bulurum ne dersiniz." açıklamalarında bulundu 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Uzaklara Daldı: Sosyal Medya Yasağını Bir Delip Pir Delen Dilan Polat Cezaevinde Yaşadıklarını Anlattı!
Hanımcılığı Arşa Çıkaran Gamze Erçel'in Eşi Caner Yıldırım'ın Son Paylaşımı "Böyle Olmak Çok mu Zor?" Dedirtti
İdil Bilgen Eleştirilerinin Arkasında Olduğunu Söyleyen Diva'dan Miss Turkey 2024 Güzeline Yeni Taş Geldi!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
17.09.2024

MAHKEME HAPİS TALEBİ BENCE ÇOK YANLIŞ BU KADİN MANİSA AKIL RUH SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNDE TERAPİ VE TEDAVİ GÖRMELİ BU KADIN KİRİK KAFAYI KİRMİŞ NORMAL DEĞİL

17.09.2024

Haber yanlış 2 yılın altında olan şuçların yatarı yok sadece 1 gün girdi çıktı yapıyorsun. 1 yılın altında kalan suçlarda girek paraya çeviriliyor zaten 4.5 ayın da para çevirildiğinde ortalama 25 bin tl gibi bir ceza ödeyecek sadece o kadar :)

17.09.2024

Bu kişinin histerik bir narsist olduğunu düşünüyorum. Haberleri ilk çıktığından beri bendeki izlenimi bu.tabi ki uzman değilim ama yakını olsaydım, bir tedaviye ihtiyacı olduğunu söylerdim. Allah sağlık versin...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ