'Cezai Ehliyeti Yok' Raporuna Rağmen Tutukluluğu Devam Etmişti: Başörtülü Öğretmene Saldırı Davasında Tahliye

Beşiktaş'ta başörtülü öğretmene saldırdığı iddiasıyla 4 yıla kadar yargılanan Berrak Karaoğlu'nun tahliyesine karar verildi. Mahkeme, Karaoğlu'na yurt dışına çıkış yasağı koydu. 

Yurt dışına çıkış yasağı koyuldu

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bir başörtülü öğretmene saldırdığı gerekçesiyle yargılanan Berrak Karaoğlu'nun tahliyesine karar verildi.

Mahkeme, 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Karaoğlu'na yurt dışına çıkış yasağı koydu.

'Konu türban davası değil'

Karaoğlu'nun annesi, yaptığı açıklamada 'Konu türban davası değil, dava başladığı zaman şunu anladım ki bu normal bir dava değil. 40’a yakın avukat ordusu ve bizi aşağılayan insanlar ordusu' demişti.

Olaydan sonra muayene edilen Karaoğlu'na, cezai ehliyeti yok raporu verilmişti.

Başörtülü Kadına Saldırı Davası: 'Cezai Ehliyeti Yok' Raporuna Rağmen Tahliye Çıkmadı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
31.01.2020

Bir insan türbanlıysa neden altını çizerek yazma gereği duyuyosunuz ki türbansıza saldırınca belirtiyo musunuz türbansız kadına saldırıldı diye

31.01.2020

Konu çok karıştı o kadar karıştı ki herkes bu kadının öbür kadına neden saldırdığını unuttu.. Kimse de hatırlamıyor, türban yüzünden mi saldırdı yoksa türbanlı kadının iddiası mı buydu.. Videoda hatırladığım kadın o ara herkese bi saldırıyordu zaten..

31.01.2020

Bu psikopatın içimizde dolanmasına karşıyım saldırdığı kişinin kim olduğu fark etmez.Bakışından belli deli olduğu zaten.Bugün bu kıza yarın başka birine saldırır. Adaletinizin içine tüküreyim.Sırf türbanlıya saldıranları içeri almıyoruz algısı yapmak için saldınız bu manyağı aramıza.Bu mahluk bundan cesaret edip yarın birini bıçaklar.Bu yorum kalsın burada, haber çıkınca bir daha okuruz.

31.01.2020

Bunu yalan haber geçen haberciler özür diledi mi?

TÜM YORUMLARI OKU (5)