Cezaevinden İzinli Olarak Çıkmış: Eşini 20 Yerinden Bıçaklayan Adam Teslim Oldu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, açık cezaevinden izinli çıkan Abdürrahim Karazeybek, tartıştığı eşi Gülten Karazeybek'i 20 yerinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Ağır yaralanan Gülten Karazeybek hastaneye kaldırılırken, Abdürrahim Karazeybek, olaydan 2 saat sonra polise teslim oldu.

DHA'nın aktardığı habere göre, hükümlü bulunduğu açık cezaevinden izinli olarak çıkan Abdürrahim Karazeybek (30), geldiği evinde eşi Gülten Karazeybek (24) ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Bıçakla eşine saldırdı

Tartışmanın büyümesi üzerine Abdürrahim Karazeybek, cebinden çıkardığı bıçakla eşi Gülten Karazeybek'e saldırdı. Eşini 20 yerinden bıçaklayan Abdürrahim Karazeybek, kaçtı.

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Gülten Karazeybek, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste tedaviye alınan Gülten Karazeybek'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Abdürrahim Karazeybek, olaydan 2 saat sonra polise teslim oldu

Uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan hüküm giyen ve açık cezaevine nakledildiği öğrenilen Karazeybek’in, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
30.12.2019

Eline ne geçti be a. koyduğumun evladı? Lan bir gün güzel bir haber alamıcak mıyız bu ülkede? Bu öfkeniz, nefretiniz niye? Neyin tribindesiniz zihniyetini s*ktiğimin ruh hastaları? Gel de böyle orospu çocuklarını insan yerine koy.

31.12.2019

KAPATIN ARTIK ŞU AÇIK CEZAEVLERİNİ YA DA AÇIK CEZAEVİNE ALINACAK SUÇLARI DEĞİŞTİRİN YETER ARTIK BU GİBİ OROSPU ÇOCUKLARI YÜZÜNDEN BÜTÜN ERKEKLER OLARAK AYNI KEFEYE KOYULUYORUZ YETER AMK YETER YA YADA BIRAKIN BİZE HALK LİNÇ ETSİN BÖYLE İBNELERİ HİNDİSTANDA POLİSLER TECAVÜZCÜLERİ BOŞ ARAZİYE GETİRİP TARIYORLAR BİZİMKİLER KORUYOR AMK

30.12.2019

Merak ettim araştırdım, dünyada Finlandiya, İngiltere, İrlanda, Hindistan vb. dahil birçok ülkede açık cezaevi varmış. Üstelik çok büyük inovasyon olarak görüyorlar ve büyük proje diyorlar.

30.12.2019

ama orda psikolojik degerlendirmeden gecmeden acık cezaevi kavramına göndermiyorlar

TÜM YORUMLARI OKU (7)