Cezaevinden Firar Eden Hükümlü: 'Ailemi Aramak İçin Cezaevinden Kaçtım, Ailemi Bulunca Teslim Olacağım'

Deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş'a giden Sokak Kedisi isimli YouTube kanalı, depremzedeler ile röportaj gerçekleştirip bölgedeki gelişmeleri aktardığı sırada cezaevinden firar eden bir hükümlü ile karşılaştı.

Cezaevinde isyan çıkarmadıklarını belirten hükümlü, ailesini bulmak için kaçtığını ve bulduğunda ise teslim olacağını söyledi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
13.02.2023

Bi çok tecavüzcü neden kaçmış peki ailesini bulmak için mi ? Eşkalleri belli hepsinin yayınlandı millete millet zaten çatacak yer arıyor can güvenliğini düşünen geri döner…

13.02.2023

Doğruymuş fotoları var 3 tanesi mersinde dikkat edilsin diyolar evlere girip depremzedeyiz yardım edin demişler işin kötü tarafı bir tecavüz koğuşu komple kaçmış yönünde kapınızı kimseye açmayın

13.02.2023

gerçkten çok vahim olaylar yaşandı, yaşanıyor.. çok sonra vehameti anlatacak insanlar, ağzımız açık okuyacağız maalesef..

Pasif Kullanıcı
13.02.2023

E tipi cezaevinde kalanların tamamının cinayet,tecavüz gibi ağır suçlardan hüküm giyen kişiler olduğuna yönelik paylaşımlar gördüm.Doğruluk payı nedir bilgisi olan var mı ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ