Cezaevinden Çıkıp Eski Eşini Darbetti, Komşusunun 2 Milyon TL'lik Aracını Yaktı!

Hırsızlık yaptığı gerekçesiyle bir süredir cezaevinde olan 44 yaşındaki Aydın Ö. geçtiğimiz hafta serbest bırakıldı. İstanbul Sultangazi'deki eski eşi G.İ.'nin yanına giden şahıs önce kadını darbetti ardından da komşusunun aracını ateşe verdi. 

Cezaevinden geçtiğimiz çarşamba günü çıkan Aydın Ö. soluğu eski eşinin yanında aldı.

Aydın Ö., 5 yıl önce boşandığı eşini darbederken araya komşular girdi. Şüpheli şahıs bu sırada komşusunu tehdit ederek olay yerinden uzaklaştı.

Aydın Ö. bu sabah saat 06.00 sıralarında tekrar mahalleye gelerek mahalle sakinlerinin araçlarını benzin dökerek ateşe verdi.

Toplam 3 aracın zarar görürken Aydın Ö. kaçtı. Mahalle sakinleri can güvenliğinden endişe ettiklerini belirtti. 

Aracının 2 milyon değerinde olduğunu söyleyen Bayram Ali Altay, 'Gece uyuyordum. Annem seslendi, 'Bayram koş, araba yanıyor' dedi. Direkt koştum, arabamın ön tarafının alev aldığını gördüm. Nasıl yaktığını göremedim. Normalde bizim alt komşumuzdu, eşiyle boşandılar. Eşiyle boşandıktan sonra buraya geldi. 'Beni eşimden siz boşadınız, sizin yüzünüzden ayrıldım' gibi şeyler söyledi. 2 milyon değerindeki arabam çöp oldu. Mal gelir gider ama evden birimize bir şey yapsaydı ne olurdu? Arabamın sigortası var ama ne kadarını karşılar bilemiyorum. Mesele mal değil ama annem, kız kardeşim korkuyor. Bu durum 2 yıldır devam ediyor. Şikayetçi olduk ama bir şey diyemiyorum gördüğünüz gibi aracım kül oldu' dedi.

Popüler İçerikler

Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
10.01.2023

Yahu; bir kadınla birlikte karar verir, hayatınızı birleştirirsiniz. Bu durumda kadını satın almış olmuyorsunuz. O kadının sonsuza kadar sizinle birlikte olması gerekli de değil. Ayrılınca, ayrılmış oluyorsunuz. Çok mu zor anlamak?

10.01.2023

DARBETTİ diye bir cümle doğru olamaz. Onun doğrusu DARP ETTİ.

10.01.2023

Buna mı takıldın?

10.01.2023

Cezaevine giripte çıkanların çoğu toplumdan uzak, suça meyilli insan haline geliyor. Suçlunun cezası bittikten sonra salmak yerine psikolojik testlere tabi tutulsa ve en ufak prüzde cezasının süresinin uzatılması hem toplum için hemde suçlu için iyi olur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ