Çoğu kişinin merak ettiği şeyleri anlatmış Halil Sezai...
Armağan Çağlayan'ın YouTube üzerinden yayınlanan Gör Beni programının bu seferki konuğu oyuncu ve müzisyen Halil Sezai Paracıkoğlu'ydu.
Halil Sezai'nin cezaevindeki günleriyle ilgili sözleri dikkat çekiciydi: "Ünlülüğe karşı bir insanım. Ülkemizde bu olaylar günde belki 100-200 kere oluyor ama büyümüyor. O günün yarısını hatırlamıyorum. Çok öfkeli de değildim. Birden bir şey koptu..."
"Detaylara girmek istemiyorum açıkçası, hapis yattım bu olaydan dolayı. Hapishanede çok zorlanmadım. Belki saçma olacak ama iyi geldi."
"Tek başıma bir oda verdiler, bahçesi de vardı. Yurt odası gibiydi. Bütün gün kitap okudum. Bu duruma nasıl geldiğimi düşündüm. Kendimle baş başa kalmak iyi geldi. Muhasebe yaptım biraz."
"Yaşadıklarım bende sosyal fobi yaşatmadı. Gardiyanından müdürüne çok teşekkür ederim. Ön yargımı da kırdılar. İnsanlara çok yardım ediyorlar. Yemekler çok güzel. Çıkarken 'Bu domatesi nereden alıyorsunuz?' dedim."
Halil Sezai'nin bu sözleri sosyal medyada da gündem oldu.
bende diyorum bu ceza evine girip çıkanlar niye akıllanmıyor sürekli suç işliyor? meğer orada ekmek elden su gölden muhasebe yapma fırsatı veriliyormuş. olum gerçek domates vermişler adama lan daha ne olsun
bu ne be turist açıklaması gibi.... çuk güsel turkish delight turkish kebap çultanahmet
Hapishane öven influencer reklamı mı bu? "Arkadaşlar kaldığım hapishaneyi çok sormuşsunuz, linkini aşağıya bırakıyorum."
bende diyorum bu ceza evine girip çıkanlar niye akıllanmıyor sürekli suç işliyor? meğer orada ekmek elden su gölden muhasebe yapma fırsatı veriliyormuş. olum gerçek domates vermişler adama lan daha ne olsun