Cezaevi Firarisi Uyuşturucu Deposunda Yakalandı: Mahkeme Serbest Bıraktı

İzmir'in Çeşme ilçesinde, cezaevi firarileri U.S.U ve C.A. arasına para nedeniyle çıkan anlaşmazlık, uyuşturucu deposunu ortaya çıkardı. Şüphelilerden U.S.U. tutuklanırken, cezaevi firarisi olan ve uyuşturucu deposunda yakalanan C.A. serbest bırakıldı. 

Olay, dün gece saatlerinde Ilıca Mahallesi'nde meydana geldi. Cezaevi firarileri U.S.U. ve C.A., arasında bir süre önce para nedeniyle anlaşmazlık çıktı. Bu sorunu çözmek için konuşmak üzere ikili, ortak arkadaşları A.G. ile buluştu. Bir süre sonra U.S.U. ve C.A. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Uyuşturucu deposunda yakalandı

Çeşme Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde gelince taraflar koşarak kaçmaya çalıştı. Ekipler, kaçmaya çalışan U.S.U'yu yakaladı. Gözaltına alınan U.S.U.'nun verdiği bilgiler doğrultusunda diğer cezaevi firarisi C.A.'nın saklandığı adrese giden polis, burada 16 kök Hint keneviri, beyaz kağıda sarılı 4.68 gram gelen esrar, kavanoz içinde 5.60 gram esrar, cam tabak içinde tütünle karışık 1.8 gram esrar, tütün sarma makinesi, 9/19 mm 18 dolu fişek ve 9 dolu av tüfeği kartuşu ele geçirdi.

C.A. ise binanın havalandırma boşluğundan kaçmaya çalışırken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden U.S.U. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

C.A. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
23.05.2020

Ulan adi suçlu olsak çok güzel ülke deriz yeminle. Biz enayileri soyanlar serbest, vur kır parçala kovuşturmaya gerek bile yok. Adam öldür mafyacılık yap ona buna sık çete kur 3 yılda bir af çıkar. Tek bir şey yapma, o da düzgün gazetecilik. Affın yok.

24.05.2020

Arkadaş dedim onedio saçmalamış, yanlış yazmıştır, cezaevi firarisi nasıl serbest bırakılır??? en az 10 gazete ve internet sitesinden baktım, bunların hepsi yanlış yazmadıysa olay doğru. Bu kararı veren hakim kimse, hemen hakkında soruşturma açılmalı sen nasıl bıraktın diye. Bu hakime denk gelsen ayvayı yedin yani, kaçağı serbest bırakan, senin evini soyanı da serest bırakıp, seni içeri atar...

uzun zaman oldu halbuki yazmayalı. ulan küfür etmeyim diyorum ama allah hepsinin belasını versin. yapanın da satanın da salanın da..

TÜM YORUMLARI OKU (13)