Ceza'dan Sagopa İddialarına Yanıt: Yıllar Süren Küslük Bitiyor mu?

Rap müziğin sevilen iki ismi Sagopa Kajmer ve Ceza, uzun yıllardır kavgalı ve küs olarak biliniyor. Hayranları yıllardır birbirleriyle konuşmayan iki müzisyenin barışması için sosyal medyada konuyu gündeme getiriyor. Geçtiğimiz gün birlikte çıkartmış oldukları albümün 20. yılını kutlayan Ceza'nın paylaşımını Sagopa Kajmer alıntıladı. Bu da barışma iddialarını doğurdu. Ceza duruma açıklık getirdi.

Geçtiğimiz gün birlikte çıkarttıkları albümün 20. yılını kutlayan Ceza'ya Sagopa'dan bir adım geldi. Twitter üzerinden yapılan paylaşımı retweet ettikten sonra barışma iddiaları ortada dolaşmaya başladı.

Detayları burada anlattık👇🏻

Barışıyorlar mı? Sagopa'nın, Ceza'nın Tweetini Retweetlemesi Eski Hayranlarını Heyecanlandırdı!

Rap müziğin sevilen ismi Ceza, yaşanan olay sonrası geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de bir konser verdi. Hayranlarının sevdiği “Sus Pus”, “Yerli Plaka”, “Rapstar”, “Fark Var” gibi şarkılarını seslendirdi.

'Böyle bir sahnede kendimi dünyanın en şanslı müzisyeni olarak hissediyorum. Böyle bir atmosfer inanılmaz! Tüm İstanbul burada'

2019 yılında kaybetmiş olduğu babası Danyal Özçalkan'ın en sevdiği şarkıyı söylerken adını geçirmeden edemedi. “Panorama Harem” şarkısını babasının anısı ile birlikte söyledi.

'Sıradaki şarkıyı hepiniz biliyorsunuz zaten eskilerden biraz. Rahmetli babamın en sevdiği parçalardan biriydi. Benim konserlerime geldiği zaman beraber canlı söylemeyi ve dinlemeyi en sevdiği… Bana söylüyordu hep. Bütün uzakta olan sevdiklerimiz için hep beraber söyleyelim'

Sahneye çıkmasının hemen öncesinde muhabirlerin sorularına yanıt veren Ceza, Sagopa Kajmer ile barışacakları iddilarına son noktayı koydu.

Olayları hatırlamayanları buraya alalım👇🏻

Bilinmeyen Yönleriyle Türkçe Rap'in Dönüm Noktası: Sagopa Ceza Kavgası

"Barış derken aramızda zaten bir savaş yok. Eskiden böyle bir diss’leşiyorduk, geçti gitti. Barış, savaşan insanlar birbirine saldıran insanlar için barış denir."

"Bizde sadece dargınlık var zaman ne gösterir bilmiyorum ki ama kötü bir durum yok. Sevenlerimize zaten daha fazla saygı duymaya başladık. Sevenlerimize de güzel müzik üretmeye onları birleştirmeye devam ediyoruz"

"Dediğimiz gibi dostane şeyler artık olgunlaştık. Yaşımız 40’a 50’ye dayandı. Düşmanlığın küskünlüğün haricinde bir de yaptığımız çok iyi işler var. Onların hepsini çöpe atmamak ve hatırlatmak gerekiyor. Zaman zaman biz de yapıyoruz böyle şeyleri"

Bu açıklaması ile barışma iddialarına son noktayı koydu.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Fincan Kahvem Hatrına Saydım! Sagopa ile Ceza'nın Barışması İçin Sosyal Medyada Seferber Olan Rap Tutkunları
Uzun Yıllardır Devam Eden Sagopa Kajmer ve Ceza Kavgasına Ekşi Sözlük Yazarlarından 16 Çarpıcı İroni

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
01.07.2022

Valla "barıştık, birlikte 1 ay sonra konser vereceğiz" deseler, Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en büyük konserlerinden biri olur. Tahminim 1 milyondan fazla kişi gelir.

01.07.2022

Yani top Sago da

01.07.2022

sagopa gibi kindar birinin vaktinde dissleştiği heriflerle featleştiğini görüyorsak, hem prim hem de (güya) hayran kitlesi için ceza ile ortak çalışmalar yapmayacağını kimse düşünemez.

01.07.2022

merak ediyorum hangi diss attığı kişiler ile feat attı? feat attığı kişiler arasında sadece Şehinşah'ın eski parçalarında sagoya göndermeleri var fakat sago buna hiç bir zaman karşılık vermedi. ayrıca kime kindarlik yapmış merak ediyorum. sago camiada kendisine bir adım atana 5 adım attı her zaman. ayrıca prime ihtiyacı olan birisi mi sence ? neredeyse bütün parçaları hit olan birinden bahsediyoruz.. şu attığın yorum cidden bomboş.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ