'Çeyrek Ali': TRT'de Ali Babacan'a Gönderme Yapan Sinan Oğan'dan Açıklama Geldi!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde Karar TV’de katıldığı yayında Sinan Oğan’ın adını unutarak ‘Bir seçimlik adayların adını unutuyorum’ ifadelerini kullanmıştı.

O anları buradan izleyebilirsiniz:

İlk turda Ata İttifakı'nın adayı olarak seçimlere katılıp daha sonra ikinci tur için Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan da Perşembe akşamı TRT’de bir programa katıldı.

Oğan yayında "Çeyrek katkısı olmadan bir sürü milletvekili alan genel başkanın adı neydi?' diyerek Ali Babacan'ın adını bilerek unuttu.

Sinan Oğan'ın Ali Babacan'a yaptığı göndermeyi buradan izleyebilirsiniz:

Bu gönderme de bazı AKP'liler tarafından paylaşıldı. Onlardan biri de sık sık yaptığı paylaşımlarla tepkileri üzerine çeken Taha Hüseyin Karagöz'dü. O anları 'Bu necə revanş almaqdır' sözleriyle yorumladı.

Daha sonra da Sinan Oğan, AKP'li Taha Hüseyin Karagöz'ün paylaşımını alıntılayarak, "Siyaseti etik değerler üzerinde yapmayı tercih ederim. Ancak hakedene de hakettiği dilden konuşmaktan da geri durmam!" dedi ve #çeyrekali etiketini ekledi.

Bu içerik de ilginizi çekebilir:

Sinan Oğan Erdoğan'ı Destekledi, TRT Yayınına Çıktı: 'Pazarlık Yaptık'

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
26.05.2023

yaw şimdi bisi dicem Ali Babacan'i günahım kadar sevmem ama mesele tanınmak ve konuşulmak ve ya tek seçimlik ise Babacan Ogan'dan daha tanınmış, elbette ki bizce mesele bu değil ama kendisi buraya getirmiş lafı. İktidar ola ki kaybederse kimse artık hatırlamaz bile kendisini hatırlayacak olan da nasıl hatırlar malumunuz. abi bı de çok ergen triplerine girion aw

26.05.2023

Herşey bir yana çeyrekAli komik. Hakkını verelim 🤣

26.05.2023

Sayın Oğan'ın mülteci işgaline ne kadar katkısı olacak acaba?

26.05.2023

İlginç bir kırmızı çizgi anlayışı varmış.

Bi hdpli bu olarak Kurtuluş savaşında nasıl Türk Kürt laz çerkes demeden birlik olup bu ülkemizi işgalcilerden kurtardıysak bu seçimde de CHP hdp iyi Zafer partisi demeden ülkemizi Erdoğan’dan kurtaracağız ✌️

TÜM YORUMLARI OKU (22)