Ceylan Ertem, İki Genç Kızın Katledilmesine Tepkisini Ünlü İsimlerin Şiddet Olaylarını Hatırlatarak Verdi!

Ceylan Ertem, dün iki genç kızın canice katledilmesinin ardından gündeme dair tepkisini ünlü isimlerin şiddet olaylarını hatırlatarak verdi!

Dün İstanbul Fatih'te 2 genç kadını canice katlettikten sonra surlardan atlayarak hayatına son veren 19 yaşındaki katil Semih Çelik'in işlediği cinayetler ülkeyi derinden sarstı biliyorsunuz ki.

19 yaşındaki iki genç kadın Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in vefatı ülkeyi yasa boğarken ünlü isimlerden de yaşanan katliama tepkiler gecikmedi.

Yaşananlara tepkisini net bir dille gösteren isimlerden bir tanesi de ünlü şarkıcı Ceylan Ertem oldu. Ertem, dün iki genç kızın canice katledilmesinin ardından gündeme dair tepkisini ünlü isimlerin şiddet olaylarını hatırlatarak verdi!

"Belki birilerini kızdıracağım ama içimde tutamıyorum, bizim sektörde de korkunç isimler hayatlarına sefa içinde devam etmekte" diyen Ertem önce Ahmet Kural'ı daha sonra da Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunu hatırlattı.

"Bu ve benzeri isimleri destekleyenler eminim şu an ‘kadına şiddeti kınıyoruz’ konulu paylaşımlar yapıyordur. Büyük ikiyüzlülük!" diyen Ertem, "Kadına şiddete sıfır tolerans!" açıklamalarında bulundu.

İşte Ceylan Ertem'in açıklamaları 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Çakal'dan Kız Çocuklarını Taciz Eden Panelin Sahibi Olduğu İddia Edilen Deha Tuzcu Hakkında Açıklama!
Demet Evgar'dan Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotuna Sert Tepki!
Birçoğunu Tanımıyormuşuz! Ünlülerin Gerçek İsimlerini Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
Semih Çelik’in Vahşice Katlettiği Ayşenur Halil’in Komşusu Cinayet Günü Yaşananları Anlattı
YORUMLAR
06.10.2024

Sonuna kadar haklı ancak bizim ülke böyle maalesef. Uyusturucudan tutuklananlar baş tacımız olur, kadın dövenler en iyi aktörümüz, 70 yaşındayken kızı kadar biriyle sevgili olanlar en büyük şovmenimiz olur...

06.10.2024

ushan çakır ezgi asaroğlu

06.10.2024

Ahmet Kural ve Sıla olayını bidaha araştırmanızı öneririm ''sevgili arkadaşınız!'' diye yanlı yanlı konuşmamak gerekir sonra yandaş olana çamur atıyorsunuz. Ağır tahrik olduğu ve bazı konuların çarpıtıldığı geçiyordu işinize geliyorsa bidaha araştırın veya siz şarkınızı söyleyin bence en iyisi bu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ