Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’ın Magazin Dünyasının En Güzel Çifti Olduğunu Kanıtı Niteliğindeki Instagram Paylaşımları

1990'lı yıllarda başlayan kariyeriyle Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olan Ceyda Düvenci ve ekranların sempatik yüzü Bülent Şakrak'ın 'Sevgi emek ister' sözünü kanıtlayan çok güzel bir evlilikleri var, hepiniz biliyorsunuz. İlişkilerine başladıkları ilk andan bu yana herkesi imrendiren ve hayatın zorluklarına birlikte göğüs germenin önemini gösteren bu güzel çiftin Instagram paylaşımlarını sizler için derledik.

11. Bunu yaparken de en çok onlar eğlendiler!

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
YORUMLAR
03.02.2019

Evin içinde olmadığım sürece bu sosyal medyadaki mutluluk soslu fotolara pek inanmıyorum. Instagram vitrindir gerçeği pek yansıtmıyor. Necati şaşmaz, mustafa ceceli Ahmet-Sıla...daha bir sürü ünlü mutlu pozlular vardı ne oldu. Guzel bir aileye benziyorlar mutlu olsunlar tabiki.

03.02.2019

Onedionun maşallah dediği üç gün yaşıyor. Zamanında Mirgün Cabas Tuba Ünsal çiftini de baya bi övmüştünüz. Aradan zaman geçmedi boşandılar. Siz kimseye imrenmeyin, kimseyi de övmeyin bence.

03.02.2019

Harikalar kesinlikle nazar değmez işallah

TÜM YORUMLARI OKU (9)