Çevreyi Rahatsız Ettikleri İddia Edilen 3 Kişiyi Tek Başına Mike Tyson Edasıyla Yerle Bir Eden Adam

İstanbul Kadıköy'de bir kişi, çevreyi rahatsız ettiklerini iddia ettiği 3 kişiyi tek başına yerle bir etti. Mike Tyson edasıyla 3 kişinin arasına giren adamın güvenlik kameraları görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu!

O anlar için;

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
21.08.2022

Alkolün etkisiyle düşüp kafasını bir yere vursa ve ölse adamlardan biri... Allah korusun hayatın mahfolur bir anda..

22.08.2022

ki örneği çoktur...

21.08.2022

Mike Tyson olayı değil bence karşılık alamadığı için vuruyor bir tanesi bile adam gibi karşılık verse o kadar vuramaz mal gibi yerde yatıyorlar adamın elinde silah yok sopa yok niye yatıyorsun ki bodoslama dal bu işler bilek işi değil yürek işidir gerzek gerzek yerde yatarsaniz daha çok dayak yersiniz.

21.08.2022

görmedim duymadım öncelikle katılıyorum tabiki bilgi teknik çok önemli burada kastettigim bunun bir sokak dövüşü olduğu dolayisiyla ringte olmadığı için adam karşıdakinin ne yapacağını kestiremeyecegi için üç kişi de saldirsa muhtemelen panikleyecekti ve bu performansına da yansiyacakti ama adamlar mal gibi davranınca cesaret geldi dovdukce dövdü 😂 Yani yürek işinden kastım o

21.08.2022

Neyini alkışlıyorsunuz anlamadım. Adamların ne yaptığı belli değil, gidip bir de götünle içmeyeceksin diye yorum yazan olmuş. Ben de diyorum o zaman, burada yorum yazan herkes çevreyi rahatsız ediyor, gelip hepinizin götünü ısıracağım. Ülkenin polisi var, bekçisi var, gider şikayet edersin. Herkes kafasına göre iş yaparsa rahat huzur kalmaz hiç bir yerde. Ağzı olan konuşuyor.

21.08.2022

Polislerin, SS birliklerinden farkı kalmadı. Tek görevleri iktidarı korumak.

TÜM YORUMLARI OKU (30)