Çevredekiler O Anları Gülerek Kaydetti: Sokak Ortasında Cinsel İlişkiye Giren Çift Gündem Oldu!

New York’ta bir çift, sokak ortasında bir bankın üzerinde cinsel ilişkiye girdi! O anlar çevredekiler tarafından kayıt edildi.

New York sokaklarında bir çift, oturdukları bankın üzerinde kimseyi umursamadan cinsel ilişkiye girdi. Olayı fark eden çevre sakinleri gülerek o anları kayda aldı.

Kaydedilen o anlar sosyal medyada gündem oldu. 👇

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
29.10.2022

İnsanlar mağradan çıkıp medeniyeti geliştirdiler, pik yaptı, şimdi tekrar primat halimize dönmeye çalışıyoruz, her halimizle.

29.10.2022

videoyu çeken kişi gibiydim izlerken shit omg falan oldum aga.. siz kimsiniz de insanların önünde halka açık bir yerde özel mahrem anlarinizi (mahrem(!)) insanlara bu kadar çirkin bir şekilde gösterme hakkını iznini kendinizde bulabiliyorsunuz... kimse de umursamıyor bu arada orası da ayrı konu;) hangi din dil ırk olursa olsun hangi ülkenin insanı olursa olsun kız-erkek veya eşcinsel farketmez kimse bunu bu şekilde yapamaz, yapmamalı..

ABD'de çok fazla evsiz var, evsizlerinde bir seks hayatı var. Genelde izbe yerleri seçiyorlar ama böylesi de olabiliyormuş demek ki. Haliyle bu durumları artık pek çok insan umursamıyor. Videodakiler evsiz demiyorum, bunu tahmin etmek zor. Sadece insanların göz aşinalığını anlatmak istedim.

29.10.2022

kuytu köşede yapıyorlardır umarım evsiz olsalarda;) haklısın tabiki sana sözüm yok ama bu çirkin bisey bence

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ